Erzurum Sabancı Ortaokulu son sınıf öğrencileri görkemli bir finalle, 2014-2015 Eğitim ve Öğretim dönemini kapattı. 300 yüzü aşkın son sınıf öğrencisinin katıldığı mezuniyet şöleninde, öğrenciler cübbe giydi, kep fırlattılar.

VELİLER ÖĞRENCİLERİN SEVİNCİNİ PAYLAŞTI

Son sınıf öğrencilerinin uğurlama töreninde, Okul idaresi tarafından hazırlanan gösteriler büyük ilgi gördü. TRT sanatçısı da olan müzik öğretmeni Fatma Tülay Akköse ve Rehberlik Öğretmeni Derya Yaver, Aslı Kartol, öğretmenler İsmail Bedir, Hacer Ateş, okul yöneticileri Burhan Akmaz, Gökmen Şaki tarafından organize edilen mezuniyet şöleninde, öğrenci korosu şarkılarla mezuniyet sevincini yaşayan öğrencileri ve velileri coşturdu. Skeç ve parodilerin yer aldığı etkinlikte hediye çekilişleri yapılarak, mezun öğrenciler ödüllendirildi. Slayt göstesiyle öğrencilerin yıl içindeki etkinlikleri velilerle paylaşıldı. Şölende öğrenciler kadar velilerin de sevinci görülmeye değerdi.

DEMİR'DEN UĞURLAMA KONUŞMASI

Öğrencileri uğurlama konuşması yapan okul Müdürü Hayati Demir, Sabancı ortaokulu olarak başarılı bir eğitim ve öğretim döneminin finaline eriştiklerini kaydederek, mezun olan öğrencilerin TEOG'ta da üstün başarı elde ettiklerini ve okulu başarı çıtasını yükselttiklerini kaydetti. Öğrencilere başarılarından dolayı teşekkür eden Demir, öğrenci velilerine gerek okul aile işbirliğinde ve gerekse öğrenci başarılarında verdikleri katkılardan dolayı minnettar olduklarını ifade etti.

SEMBOLİK DİPLOMA TÖRENİ

Şölen öğrencilere sembolik diploma dağıtımıyla sona erdi. Öğrenci velileri orta öğretimde marka bir kurum olan Sabancı Ortaokulu'nda öğrencilerinin eğitim ve öğretim alması, süreci başarıyla tamamlamalarından ötürü gurur duyduklarını ifade ederek, okul Yöneticileri ve öğretmenlerine teşekkür ettiler.

Sabancı Ortaokulu’nda Görkemli Final

Sabancı Ortaokulu’nda Görkemli Final

Sabancı Ortaokulu’nda Görkemli Final

Sabancı Ortaokulu’nda Görkemli Final

Kaynak: İhlas Haber Ajansı