AK Parti Antalya Milletvekili ve Adayı Hüseyin Samani, "En büyük namus meselesi iktidara sahip çıkmaktır. Milletin emanetine sahip çıkmaktır. Bu millet geçmişte Adnan Menderes'e sahip çıkamadı ve sonuçlarını gördü" dedi.

AK Parti Antalya Milletvekili ve adayı Hüseyin Samani seçim çalışmalarını Antalya'nın Kepez ilçesinde sürdürdü. Samani, Kepez İlçe Teşkilatıyla birlikte Teomanpaşa Mahallesi Yeşilırmak Caddesi üzerinde bulunan esnafı ziyaret etti.

Samani, daha sonra Kepez ilçesine bağlı Kızıllı, Kirişçiler ve Başköy mahalle mitinglerine katıldı. Mahalle mitinglerinde Samani, "En büyük namus meselesi iktidara sahip çıkmaktır. Milletin emanetine sahip çıkmaktır. Bu millet Adnan Menderes'e emanet edilen, O'na emanet edilen, iktidara sahip çıkamadığı için, adeta süründü. 1950 ile 1960 arasında Türkiye köyleri ilk defa yolla karşılaştı. Çarıktan ilk defa ayakkabıya geçtik. 1950'ye kadar sadece öküzle çift sürmeyi reva gördüler, sadece çarık giymeyi reva gördüler. Rahmetli Adnan Menderes bu millete yollar yaptı, traktörler getirdi, büyük makineler getirdi, biçerdöverler getirdi. "Tanrı uludur" diye okunan ezanı Türkçeye çevirenlerin karşısında yenide ezanı "Allahu Ekber, Allahu Ekber" sedasıyla okuttu. Bütün bunların bedelini canıyla ödedi" dedi.

Adnan Menderes'in önü kesilmeseydi bugün Türkiye'nin Dünya'nın süper güçlerinden biri olacağını ifade eden Samani, Menderes ile kazanılan fırsata ve emanete sahip çıkılamadığını vurguladı. Samani, geçmişte Adnan Menders'e atılan iftiraların ve yapılanların aynısının bugün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a yapılmak istendiğine dikkat çekerek şöyle konuştu: "Adnan Menderes'e, Turgut Özal'a sahip çıkamadık. Erbakan'ı da 28 Şubat darbesiyle götürdüler. Ama şimdi bu millet hamdolsun Cumhurbaşkanlığı seçiminde Recep Tayyip Erdoğan'a sahip çıkıp tekrar eski Türkiye'ye dönmeyeceğini gösterdi. İnşallah bu 7 Haziranda bu ülke için önemli virajı geçerek eski Türkiye'ye dönmeyeceğiz."

Samani, Seçim Çalışmalarını Kepez’de Sürdürdü

Samani, Seçim Çalışmalarını Kepez’de Sürdürdü

Samani, Seçim Çalışmalarını Kepez’de Sürdürdü

Kaynak: İhlas Haber Ajansı