Şehitkamil Belediyesi tarafından başlatılan köy konakları projesinin inşaat çalışmaları 6 ayrı kırsal mahallede devam ediyor. Proje tamamlandığında toplamda 52 tane Köy Konağı yapılmış olacak.

"YILLARCA GÖRÜLMEMİŞ HİZMETİ GÖRÜYORUZ"

52 Köy Konağını tamamlayıp mahalle sakinlerinin hizmetine sunmayı hedefleyen Şehitkamil Belediyesi, büyük bir başarıya imza atıyor. Şehitkamil Belediyesi, Sosyal Tesisi bulunmayan ve mahalle statüsüne geçen her köy için Köy Konağı yaparak, kırsal mahallelere hizmet yolunda emin adımlarla ilerliyor. Büyükpınar, Akçaburç, Yayıktaş, Bağbaşı Tekirsin ve İncesu mahallelerinde Köy Konaklarının inşaat çalışmaları hızla devam ediyor.

Yapımı devam eden Köy Konağıyla birlikte köyden mahalleye geçiş aşamasının son noktası olduğunu söyleyen Akçaburç Mahalle Muhtarı Ahmet Özaslan, "Belediye Başkanımız seçimlerden önce gelerek bizlere Köy Konağı yapacağını sözünü vermişti. Seçimlerin ardından kısa bir süre geçtikten sonra Köy Konağı için yer tespiti yapıldı ve bugünde görüldüğü gibi Köy Konağımızın inşaat çalışması hızla devam ediyor. Köyden Mahalleye geçişle birlikte yıllarca göremediğimiz hizmetleri görmeye başladık. Mahallemizin yolları yapılarak, köy içindeki sokaklarımıza kilit taşı döşendi. Ne zaman bir şeylere ihtiyacımız olursa, Şehitkamil Belediyemiz anında çözüm üreterek bizlere hizmeti getiriyor. İnşallah kısa bir süre içinde Köy Konağımızın inşaat çalışması biterek hizmet vermeye başlayacak. Şahsım ve mahallem adına Şehitkamil Belediye Başkanımız Rıdvan Fadıloğlu ve çalışma ekibine mahallemize yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür ederim "dedi.

Şehitkamil’den Kırsal Mahallelere 52 Köy Konağı

Şehitkamil’den Kırsal Mahallelere 52 Köy Konağı

Şehitkamil’den Kırsal Mahallelere 52 Köy Konağı

Kaynak: İhlas Haber Ajansı