Şırnak Üniversitesi Silopi Meslek Yüksekokulu 2014-2015 eğitim-öğretim yılı mezunlarını verdi. Öğrenciler, kep atarak mezuniyetlerini kutladı.

Meslek Yüksekokulu bahçesinde yapılan mezuniyet programına Silopi Kaymakamı Ali Arıkan, Şırnak Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Nuri Nas, Şırnak Üniversitesi Genel Sekreteri Nurullah Aktaş, Silopi Meslek Yüksekokulu Müdürü İbrahim Hüseyni, Silopi Belediye Başkan Vekili Rana Şavluk, rektör yardımcıları, öğretim üyeleri, kurum müdürleri, öğrenci velileri ve öğrenciler katıldı.

Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlayan program, Meslek Yüksekokulu Müdürü İbrahim Hüseyni'nin açılış konuşması ve Şırnak Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Nuri Nas'ın konuşmaları ile devam etti. Şırnak Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Nuri Nas Yüksel okul birincisi Fatma Kaya'ya mezuniyet diplomasını verdi. Okul birincisi Fatma Kaya daha sonra mezuniyet kütüğüne 2014-2015 mezunları adına isminin yazıldığı levhayı çaktı. Ardından sahneye çıkan Silopi Kaymakamı Ali Arıkan, onur ve yüksek onur belgelerini alan öğrencilere belgelerini takdim etti. Ayrıca yönetim organizasyon bölüm birincisi Mehmet Binzet ile pazarlama ve dış ticaret bölüm birinci İlyas Turan'a belgelerinin verilmesinin ardından Meslek Yüksekokulu'ndan mezun olan 137 öğrenciye diplomaları verildi.

Mezuniyet programı, mezun olan öğrencilerim kep atma töreni ve sonrasında verilen ikramlar ile devam etti.

Öğrenciler canlı müzik eşliğinde akşam geç saatlere kadar eğlendi. Program havai fişek gösterisi ile son buldu.

Silopi MYO’da Mezuniyet Coşkusu

Silopi MYO’da Mezuniyet Coşkusu

Silopi MYO’da Mezuniyet Coşkusu

Silopi MYO’da Mezuniyet Coşkusu

Kaynak: İhlas Haber Ajansı