Sultangazi Belediyesi bu yıl izci olmak isteyenlere kapılarını açıyor. "İzci Kampı'nda 10-15 yaş aralığında 150 kişilik gruplar halinde verilecek ücretsiz eğitimlerde binlerce öğrenci izciliğe ilk adımlarını atacak.

Sultangazili öğrenciler, 2014-2015 eğitim-öğretim yılının bitmesine az bir zaman kala izcilik heyecanını yaşıyorlar. 12 Haziran'da karnelerini alacak olan öğrenciler, yaz tatiline girme sevincini yaşarken, Sultangazi Belediyesi İzci Kampı da öğrencileri ağırlayacak. Sultangazi Belediyesi'nin düzenlediği "İzci Kampı'nda, 10-15 yaş grubundaki öğrencilere ücretsiz eğitim verilecek. 150 kişilik gruplar halinde verilecek eğitimlerde, binlerce öğrenci izciliğe ilk adımlarını atacak. 8 dönem olarak yapılacak izci kampında beşer günlük eğitimler düzenlenecek. İzci Kampı, 11 Eylül tarihine kadar devam edecek.

Öğrencilere doğal hayatta yaşam koşullarının sağlanacağı kampta, okçuluk, dağ bisikleti,ip düzenekleri, oryanting, paintball, canlı langırt, bilyeli araba, tırmanma duvarı, kasa yığmaca, hike, tahta bacak, trekking, mayın tarlası ve hazine avı gibi oyunlar ve sportif eğitimler verilecek.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı