Hizmet kalitesini arttırmak için çalıştıklarını söyleyen Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, "İdeal şehir hedefimiz doğrultusunda "kalite" olmazsa olmazımız" dedi.

Yıldırımlıların her zaman hizmetin en iyisini hak ettiğini belirten Başkan İsmail Hakkı Edebali, "Hedefimiz, en iyi ve kaliteli hizmeti en hızlı şekilde hemşerilerimize ulaştırmak. İlçemizin; daha yaşanabilir, dayanışma ruhunun öne çıktığı, kültür, sanat, spor gibi alanlarda insanlarımızın beklentilerinin karşılandığı bir şehir olması için çalışıyoruz" dedi.

Kadın dostu, engelliye destek veren, yaşlıların yanında olan bir anlayışla hizmet ürettiklerinin altını çizen Başkan İsmail Hakkı Edebali, "Büyük bir potansiyele sahibiz. Toplumsal çeşitliliğimiz ve kadim medeniyetimizin bütün unsurları ilçemizde mevcut. Bunu göz önüne alarak, kaliteden taviz vermeden projelerimizi şekillendiriyoruz" dedi.

Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, yerel yönetimlerin hizmet yaparken sürekli bir kalite arayışı içerisinde olması gerektiğine vurgu yaparak, "Belediyeciliğin bütün hizmet alanlarına baktığınız zaman altyapıdan ulaşıma kadar işin detaylarını inceliyor, içerisinde de kaliteyi arıyoruz. Dünyadaki teknolojik gelişmeler, hizmet eden bütün kurumları hayatın her alanında çok ciddi bir rekabet ortamına zorluyor. İşte bu rekabette öne çıkmak, daha iyi bir hizmet vermek noktasında kalite olgusu öne çıkıyor. Bizim yapmamız gereken kendi görev alanımızla ilgili kalite normlarına uymak. Kaliteyi bir kurum kültürü haline getirmek çok önemlidir" diye konuştu.

Mevcut 5 yönetim sisteminin kalite belgesini almayı hedeflediklerini söyleyen Başkan Edebali, "5'i 1 yerde olarak isimlendirilen beş ayrı yönetim sistemi belgesini Belediyemize kazandırmayı hedefliyoruz. Bu da belediyeler bazında ilk olmuş olacak" ifadelerini kullandı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı