Yetimler Kervanı Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği tarafından, düzenlenen kermesten elde edilecek gelir, yetimlere aktarılacak.

Yetimler Kervanı Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği tarafından yetim, öksüz ve kimsesizlere yardım amaçlı hayır kermesi düzenledi. Çevreyolu üniversite durağı yanında kurulan kermesin açılışına katılım yoğun oldu. Kermes 1-6 Haziran tarihleri arasında sabah 08.00 ile akşam 22.00 saatlerinde açık olacak. Kermeste ev yemeklerinin yanı sıra kıyafet ve ev eşyaları da bulunuyor.

Yetimler Kervanı Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı İhsan Çolak, Berat Kandili olmasından dolayı kermeslerinin açılışını bugüne ayarladıklarını belirterek "Yetimler adına Malatya'da, Türkiye'de ve dünyadaki insanları duyarlı hale getirmek istiyoruz. Buraya yardım edecek herkesin Allah Berat Kandilini kabul etsin" ifadelerini kullandı.

Açılışa Milletvekili Cemal Akın, Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, AK Parti Milletvekili adayı ve Başbakan Davutoğlu'nun Başdanışmanı Dr. Taha Özhan, AK Parti İl Başkanı Hakan Kahtalı, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Arif Emecen ile çok sayıda davetli katıldı.

Yetimler Yararına Kermes Açıldı

Yetimler Yararına Kermes Açıldı

Yetimler Yararına Kermes Açıldı

Kaynak: İhlas Haber Ajansı