Kıbrıs Turları son yılların en çok tercih edilen destinasyonlarından olmasıyla beraber dünyanızı yansıtacak bir yapıyı içinde barındırıyor. Tatil denildiğinde akıllara ilk gelen noktalardan biri olan Kıbrıs’ta tatil heyecanı herkesin içini sarıyor. Özellikle Kıbrıs Turları ile tatilin tadı ayrı çıkıyor. Dünyanın en popüler otellerini ve yapılarını barındıran Akdeniz’in incisi Kuzey Kıbrıs’ta tatil heyecanını yaşayabilirsiniz. Elbette en başında birçok acentanın Kıbrıs Turları hizmeti verdiğini hatırlatmamız gerekli. Bunlar içerisinde tatildukkani.com ise en uygun fiyat garantisi ile size unutamayacağınız bir tatil keyfi yaşatacak. Kıbrıs turları ile Kıbrıs’ın keşfedilmemiş birçok tarihi ve antik noktasını, Gazimağusa’da Kapalı Maraş’ı bile görebilirsiniz.

Kaynak:

Kıbrıs Balayı Otelleri ile Unutamayacağınız Bir Anıya Hazırlanın!

Elbette bu kadar Kıbrıs’tan bahsetmişken Kıbrıs Balayı Otelleri ve seçeneklerinden bahsetmemek yanlış olur. Kıbrıs’ın lüks otelleri ve Akdeniz’in sıcak suyunda bir balayı geçirmek paha biçilmez. Özellikle balayı çiftleri için Kıbrıs Balayı otelleri içinde bulundurduğu paketler ile Avrupa kalitesinde bir tatili sizlere sunuyor. Tatilin tadını çıkarırken, balayınızın gerçek hissini yaşayacağınızdan şüpheniz olmasın. En mutlu haftanız Kıbrıs’ın mistik havası ve cennetten bir köşeyi hatırlatan yapısıyla sizleri bambaşka bir dünyaya sürükleyecek. Kıbrıs balayı otelleri içerisinde yer alan özel hizmetler ve ekstralar sayesinde hem bütçeniz sarsılmayacak hem de Kıbrıs fırsatlarından yararlanmış olacaksınız.

Kaynak:

Kıbrıs Otelleri ile Tam Hizmet!

Kıbrıs’tan bu kadar bahsetmişken Kıbrıs otelleri konusuna girmeden olmaz elbette. Kıbrıs otelleri, ekonomik ve gelişmişlik yapısını finanse eden en önemli kaynaklardan biri. Kıbrıs’ta büyük istihdam olanaklarını oluşturan Kıbrıs Otelleri, barındırdığı hizmetler sayesinde yurtiçi ve yurtdışından birçok turiste ev sahipliği yapıyor. Özellikle lüks hizmetleri ile gönülleri fetheden Kıbrıs otelleri Türkiye’den de büyük ilgi görüyor. Kıbrıs’ta yer alan hizmet çeşitliliği yönünden gerçekten farklılık yaratacak ciddi kaynakları doğurduğu herkes tarafından onaylanıyor. Transfer, eğlence ve rahatlamanızı sağlayacak hizmetleri sayesinde bazen otelden ayrılmak istemeyeceksiniz.

Kaynak: