TV8’de yayınlanan Survivor, O Ses Türkiye ve Yetenek Sizsiniz gibi yarışma programlarına nasıl katılabilirsiniz? İşte Acun Medya başvuru koşulları ve bilmeniz gerekenler.

Acun Medya’ya bağlı TV8 kanalında yayınlanan yarışma programları, milyonlarca kişinin ekran başından takip ettiği popüler yapımlar. Ancak bundan da ziyade, yarattığı etkiden ötürü bu yarışma programlarına katılan birçok isim bugün sahnelerde. Aleyna Tilki, Atalay Demirci gibi birçok şarkıcı, stand upçı gibi isimler Acun Medya yarışmalarında adını duyurdu. Peki siz de onlardan biri olmak istemez misiniz? Sesinize ve yorumunuza güveniyorsanız O Ses Türkiye’de, yeteneklerinize güveniyorsanız Yetenek Sizsiniz’de yer alabilirsiniz!

Acun Medya yarışmalarına nasıl başvurulur?

TV8 yarışma programlarına başvurular, TV8 Başvuru internet sitesi üzerinden yapılıyor. Siteye giriş yaptığınızda, katılmak için ön talep gönderebileceğiniz programlar görüyorsunuz.

Survivor

O Ses Türkiye

Yetenek Sizsiniz

Güle Güle Oturun

Yemekteyiz

1 Alp 3 Çocuk

Survivor’a başvuru nasıl yapılır, başvuruda hangi sorular soruluyor?

TV8 yarışmaları içinde, en popüler olan yapım olan Survivor, çok ciddi katılım taleplerinin geldiği bir yarışma. Ancak siz de diğer tüm katılımcılar gibi, internet üzerinden bir form ve mülakatın ardından siz de Survivor yarışmacısı olabilirsiniz ve hayatınız bir anda değişebilir. Survivor başvuru formundaki bazı ilginç sorular şu şekilde:

-Daha önce Survivor’a katılan yarışmacılardan, kendinize en yakın bulduğunuz isim kim, nedeni nedir?

-Kendinizi üç kelimeyle tanımlarsanız, ne derdiniz?

-Hayatta yapmış olduğunuz en büyük çılgınlık nedir, gibi ilginç sorular karşımıza çıkıyor.

Survivor başvuru soruları, yarışmanın konsepti gereği klasik bir başvuru soruları değil, ilginç yönlerinizi ortaya çıkartmak için düşünülmüş ifadeler gibi karşımıza çıkıyor. Survivor başvuruları için videolu başvuru seçeneği de TV8 başvuru sitesinde yer alıyor. Videolu başvuru da yapabileceğinizi unutmayın.

O Ses Türkiye’ye nasıl başvuru yapılır? Hangi bilgiler isteniyor?

Bugüne kadar birçok katılımcının kitlelere ulaşmasını, albüm çıkarmasını ve ünlü olmasını sağlayan Türk müzik sektörünün önemli yapımlarından O Ses Türkiye, müzikle ilgilenen birçok kişinin rüyası. O Ses Türkiye de, diğer yarışmalar gibi internet üzerinden ön başvuru alıyor. Yarışmanın başvuru formunda aşağıdaki sorular karşımıza çıkıyor:

-Daha önce bir topluluk önünde sahneye çıktınız mı?

-Müzik eğitimi aldınız mı?

-Daha önce bir single ya da albüm çıkardınız mı, herhangi bir ünlü müzisyen ile çalıştınız mı, çalıştıysanız kimle çalıştınız?

Müzisyenler için önemli soruların yer aldığı formda, önceden çalışılmış bir müzisyen yazabilirseniz, yarışmada sizin adınıza bir referans da olabilir diyebiliriz.

Yetenek Sizsiniz ve diğer yarışmalar

Yetenek Sizsiniz, Güle Güle Oturun ve Yemekteyiz gibi diğer yarışmalar için de, ön formda yer alan klasik iletişim bilgilerinin yanı sıra, katıldığınız alan ile ilgili önceki işleriniz, varsa referans çalışmalarınız isteniyor.

Formlar, tv8basvuru.com sitesi üzerinden doldurulmakta. Ön başvuruyu geçen herkes, Acun Medya mülakatlarına giriyor. Acun Medya yarışma mülakatlarında hangi sorular soruluyor gibi düşünceleriniz varsa, daha önceden bu mülakata katılmış kişilere ulaşabilir, jüri üyelerinin üzerinde durduğu konuları öğrenebilirsiniz.

Bu yazı https://www.canlitv.info/tv-8-canli-izle.html sponsorluğunda hazırlanmıştır.