Gizem DAVULCU

Aldığı eğitimler ve uzun süreli çalışmaları sonucu kendini geliştiren yaşam koçu Sabire Mişon, son zamanlarda enerjilere yoğunlaştığını ve ölen kişilerin ruhlarıyla da irtibata geçebildiğini belirtti.

Bu konuda birçok danışanının olduğunu söyleyen Sabire ile bireyin hayatını oldukça etkileyen enerji ve çakralar üzerine konuştuk…

Şu anda neler yapıyorsun?

S.M: Şu anda yaptığım çalışmalar enerjiler üstüne. Aslında çalışma sırasında danışanlarımın fiziki bedenleriyle irtibata giriyorum ve onların neler yaşadıklarını bedenleri bana söylüyor. Bunu yaparken çakraları kullanıyorum.

Çakralar neler? Bize açıklar mısın?

S.M: Tabi ki açıklayayım. 10 tane çakramız var. Bunlara kısaca değinecek olursak:
1. Taç çakra: Kişinin başının üst kısmındaki bıngıldak bölgesidir. Kişi eğer mutlu bir yaşamı varsa oradaki ısı serindir. Hayatında tıkanıklık varsa da sıcaktır. Bu çakrayı ve diğer çakraları dengelemek kişinin hayatini pozitif yönde değiştiriyor.

2.Boyun bölgesi ve sırt: Hayatta tahammülsüzlük yaşadığımız her şeyi boyun bölgemize hapsederiz ve sırt bölgemize ise hayatta aldığımız yükleri oturtuyoruz

3.Bel: Bu bölgede ise korkular yüzeye çıkıyor.

4.Ayaklar: Ağrıyorlarsa hayat size adim at diyor, cesur ol!

5. 3. Göz çakrası: Hislerimiz, geleceğe dair gördüğümüz görüntüler, 6.his hepsi alın bölgemizde olan bu çakrada toplanıyor.

6.Boğaz çakrası: İfade edemediğimiz her şey boğaz bölgemizde düğümlenir ve bizler çoğu zaman grip oluruz. Bu tıkanıklık yaşadığınıza dair bir işarettir ve nefes almakta güçlük çekeriz.

7.Kalp çakrası: Sevgi alanınız. Sevgisiz hissettiğimiz durumlarda kalp rahatsızlıkları artmaya başlar.

8.Güneş Sinir Ağı çakrası: Sinirlerimizle alakalıdır. Sinirimiz bozulduğunda bu çakrada da yoğun bir sıcaklık olur.

9. Sakral çakra: Yaşadıklarımızı bazen kabul edemeyiz. Hatta bazen şöyle bir cümle kurarız “Bu yaşadığımı hazmedemedim” İşte bu tam da sakral çakrayı temsil eder. Ayrıca bu çakra tükettiğimiz gıdalarla yakından ilişkilidir. Sağlıksız beslendiğimizde bu çakrada da sıcaklık yoğunlaşır.

10.Kök çakra: Çakraların en önemlisi. Kökleriniz sağlıklıysa siz de sağlıklısınızdır. Bu çakra da erkeklerde erkeklik, bayanlarda ise dişiliği simgeler ve sağlıklı, düzenli bir cinsel hayatınız varsa maddi ve manevi bolluk hanenize akar. Çakraların en önemlisidir.

Çakraların çalışıp çalışmadığını nasıl anlıyorsunuz?

S.M: Tüm bu çakraların düzgün çalışıp çalışmadığını ben çalışmalarımda nefes yoluyla anlıyorum. Burada bahsettiğim nefes ise “diyafram” nefesidir.

Peki danışanlar için değişimler gerçekleşiyor mu?

S.M: Evet kısa bir süre sonra danışanların hayatlarında değişimler olmaya başlıyor. Örneğin hamile olamayanlar hamile olmaya, iş bulamayanlar iş bulmaya, eş isteyenler eş bulmaya başlıyor

Geçmiş yaşamla ilgili çalışmaların var. Biraz bahseder misin?

S.M:  Ayrıca geçmiş yaşam çalışmalarımızla da kişilerin hayatlarını doğrudan etkileyen değişimler oluyor. Geçmiş yaşam şudur; hepimiz hayatlarımızın belli dönemlerde yaşadığımız olaylar ayni ama kişiler farklı diye bir his içerisine girmişizdir bu reerkarnasyon da ruhun başka bedende can bulması işleminden olur. Ayrıca ölen ruhlarla da bağlantıya girebiliyorum. Bu konuda çalıştığım çok danışanım oldu.

Ölen kişilerin ruhlarıyla bağlantıya girmek sizi veya karşınızdaki kişiyi nasıl etkiliyor?

S.M: Karşımdaki kişi çok rahatlıyor. Ben genelde ölen kişileri rüyamda görüyorum, ya da bir şekilde haberleri bana ulaşıyor ve sevdikleri biriyle çalışmak onların isteklerini yerini getirdiğim için beni mutlu ediyor. Öte dünyadakilerin ışığının artmasına katkı koyabilmesi çok huzur verici bir his.

Peki hiç ürken oluyor mu?

S.M: Onlar zaten sevdiklerinin hazır olduklarını hissettikleri zaman onları benle buluşturuyorlar. Bence Allah bunun ayarlamasını müthiş yapıyor. Bu güne kadar ürken biri olmadı çok şükür. Ürkme değil sadece şaşkınlık oluyor ama çalışmanın sonunda bitiyor. Zaten bu 2 saatlik çalışmanın maximum 10 dakikasında gerçekleşiyor. Bir de bunları yaparken kişilerin algılama seviyesine inmek çok önemli. Benle görüşmeye gelmeden önce çekinenler oldu ama çalışmadan sonra çok yanıldıklarını söylediler. Ayrıca ayaklarımız yere sağlam köklendiği için gerçekçilikle yapıyoruz.