TULUM

Tulum, bu sezonun gözdesi idi. Oldukça rahat olan bu giysiyi erkekler pek hazetmiyor çünkü onlara göre feminen bir parça değil. Fazla maskülen. Elbette burada sözünü ettiğimiz bahçe tulumu gibi olanlar ve kot olanlar...

SMOKİN

Kadınlar takım ve smokin içinde çok iyi göründüklerini düşünürler ve evet, öyle de görünürler. Fakat erkeklere göre bu onlara ait bir giysidir ve kadınlar daha klasik ve şık giyinmelidirler.

ŞALVAR PANTOLON

Yves Saint Laurent, şalvar pantolonu üç yıl önce tasarladı ve o günden beri de bu pantolon trend oldu. Vücudumuzun hatlarını belli etmediği ve bol olduğu için erkekler bunu da sevmiyor-muş... Elbette sadece seksapel açısından değil, estetik açıdan da erkeklere göre güzel bir giysi değil-miş.

GLADYATÖR SANDALET

Erkeklere göre oldukça karışık, kapalı ve kalabalık bir stil. Onlar daha sade ve zarif ayakkabıları seviyorlar.

TAYT

Kadınlar tayt seviyor, erkekler sevmiyor. Çünkü bütün hatlarımızı ortaya çıkarıyor ve gizem kalmıyor-muş. Ayrıca taytı rahatlığından dolayı hemen hemen her kadın giydiğinden, her vücut tipine yakışmadığı da başka bir konu.

UGG

Ugg'ları ya seversin ya nefret edersin! Ortası yok. Kadınlar için böyle. Erkekler ise kesinlikle nefret ediyor...

DOLGU TOPUK

Dolgu topuklar da erkeklerin sevmediği, sevemediği ayakkabı modellerinin başında geliyor. Çünkü çok kaba görünüyorlarmış!