A Grubu

A grubu kadınlar yatakta değişikliği sevdiklerinden dolayı farklı fantezilere de açık olurlar. İç çamaşırı seçimine de özen gösteren A grubu kadınları lükse ve paraya düşkün olurlar. A grubu erkekler ise bu grubun kadınlarının aksine fantezilere karşı kapalı bir tutum takınır. Bunun yanında ilişkide bağlı bir profil çizen A grubu erkekleri e daha çok görev mantığı ile yaklaşırlar.

B Grubu

konusunda şehvetli olan B grubu kadını e hayır demeyen bir tutum sergiler. te mekan ve zaman takıntısı olmayan bu grubun kadınları ya çok müsrif ya da çok cimri olurlar. B kan grubuna sahip erkekler ise özgürlüklerine düşkün bir profil çizerler. Kadınlara son derece saygılı olan bu grubun erkekleri yatakta da aynı saygıyı partnerine gösterir. Pozitif kadınlara ilgi duyar.

AB Grubu

AB grubu kadınları kariyer hayatlarına önem verirler. Son derece pratik olan bu kadınlar e de aynı gözle bakarlar. i pratik bir şekilde yapmak ve sonlandırmak isterler. İş hayatları ise her zaman hayatlarının önünde yer alır. Hoşgörülü olan AB grubu erkekleri ise inin yatakta sözlerini dinlemesini isterler. Aşkyaşanacak tipler olan AB grubuna mensup erkeklerin yataktaki isteklerini yerine getirirseniz size sonsuz bir aşk beslerler.  

0 Grubu

konusunda büyük bir arzu ve isteğe sahip olan 0 grubu kadınları şık ve i kıyafetler giymeyi severler. Baştan çıkarma sanatına doğuştan yatkın olan bu kadınlarla bir kere beraber olmak onları hep arzulamakla eşdeğerdir. 0 grubu kadınları yatakta ini nasıl mutlu edeceklerini iyi bilir. 0 grubu erkeği ise kıskançlıkları ile meşhurdur. Birlikte olduğu kadını kıskanan bu erkek dışarıda uluorta öpüşmek yerine yatakta hünerlerini göstermeyi tercih eder. Ayrıca bu grubun erkekleri partnerini hediyelere boğmaya da bayılır.