Tesettürlü hanımların güzelliğini ön plana çıkaracak yüzlerce elbise, abiye ve tunik çeşidinin yer aldığı modanisa.com, en çok tercih edilen tesettür markalarının birbirinden şık kıyafet ve aksesuarlarını sizlerle buluşturuyor. Refka’dan Moonligt’a, Eflatun’dan Tuncay’a pek tesettür giyim markasının modaya uygun son tasarımları bir tıkla kapınıza geliyor.

Tesettür tunik modellerinde bu sene modern çizgiler ve renkli desenler dikkat çekiyor. Pek çok baskılı tunik modeli gündelik hayatta sıklıkla tercih ediliyor. Arkadaşlarınızla yemeğe ya da alışverişe çıkarken giyebileceğiniz, sokak modasının dikkat çekici parçalarından olan baskılı tunikler sayesinde her zaman şık görünümünüzü koruyabilirsiniz. Öğrencilerin ve spor giyinmeyi seven bayanların bayıldığı yazılı, desenli, çizgili, kapşonlu modellerin hepsine ve çok daha fazlasına modanisa.com’dan ulaşabilirsiniz.

Tasarımcılar koleksiyonlarında, çalışan tesettürlü bayanlara uygun tuniklere yer vermeyi de ihmal etmemişler. Çalışan tesettürlü bayanların hayatını kolaylaştıran tunikler hem çok şık ve rahat hem de iş hayatının ciddiyetine uygun. İş yerlerinde tesettürlü bayanların üzerinde en çok görebileceğiniz modeller iki renkli tunikler. Modanisa.com’da iki renkli tuniklerin renk ve desenlerinde çok geniş bir yelpaze ile karşılaşacaksınız.

Tek parça elbiselerin kullanım ve kombin kolaylığı sayesinde her gün özel günlerinizde göründüğünüz kadar şık ve modern görünebilirsiniz. Bedeninize tam uyum sağlayacak modeller sayesinde, aynadaki görüntünüzden memnun kalacaksınız. Gündelik giysilerde en çok aranan özellik rahat olmasıdır. Modanisa.com’da yer alan elbiseler rahat olduğu kadar estetik bir görünüme sahip modellerden oluşur. Beli büzgülü, yazılı spor elbiselerden tutunda jile elbiselere; klasik güpürlü, nakışlı elbiselerden, puanlı, çiçekli, geometrik desenli elbiselere, pek çok tesettür elbise modeli size özel indirimlerle modanisa.com’da. Hemen her tarza uygun modeller, sınırsız kumaş, desen ve tasarım çeşitliliğine sahip.

Özel günlerinizde zarif ve şık görünmenizi sağlayacak tesettür abiye modelleri, inanılmaz detayları, modern ve dikkat çekici tasarımlarıyla kıskanılacak ve akıllara kazınılacak bir görünüm yakalamanızı sağlıyor. Yaz düğünlerinde ve davetlerde hoş ve zarif bir görünüm yakalamanızı sağlayan şifon ve çift renkli etekleri saten gömleklerle veya şık bluzlarla kombinleyerek kullanabilirsiniz. Şifon eteklerde kullanılan renkler yaz aylarının canlılığına uygun, parlak ve göz alıcı.

Abiyede tek parça elbiselerden vazgeçmem diyenlerdenseniz, modanisa.com’da birbirinden ilginç modellere bir göz atmalısınız. Sadeliği sevenlerdenseniz bel ve manşetlerde ufak işlemeler dışında çok fazla parlak taş ve kumaşın kullanılmadığı zarif modeller tam size göre. Bir Osmanlı saraylı hanımı asaleti ile arz-ı endam etmek isteyen tesettürlü bayanlar için işlemeli tesettür abiye çeşitleri modanisa.com’da bulunur. İnce klasik motiflerle bezenmiş şık abiyelerde desenler, göz alıcı taşlar ve payetlerle renklendirilmiş. Düğün ve nişan organizasyonlarında, davetlerde giydiğiniz tesettür abiye elbiselerle fark yaratabilirsiniz.

Modanisa.com’da yer alan elbiseler çok fazla çeşit ve modele sahip olduğundan anlatmakla bitmez. Siteye uğrayarak birbirinden güzel elbise, abiye ve tuniklere bir göz atabilirsiniz. Her bütçeye uygun modern ve şık giysileri, internetten kolayca sipariş edebilirsiniz.