Sadece siyah kıyafetler giyerek kilo kapatılmaz! Makyaj hileleri yapmaya ne dersiniz? Evet, yanlış duymadınız. Yüzünüze süreceğiniz koyu renk bir pudra ya da gözünüzü büyük gösterecek bir göz makyajı yaparak yüzünüzü zayıf gösterebilirsiniz.

Kıyafetin altına giyeceğimiz şeylerde kilolu görünüp görünmeyeceğimizi etkiler. Mesela bedeninize uymayan bir sutyen tercih ettiğinizde bu sizi olduğunuzdan daha kilolu gösterecektir. Bu yüzden bedeninize uygun, tam oturan iç çamaşırları giymeye özen gösterin.

Unutmayın ki koyu renkli elbiseler sizi daha zayıf gösterecektir. Eğer sizde zayıf görünmek istiyorsanız koyu renkli kıyafetler giymeyi deneyin!

Kilolu görünmek istemiyorsanız en önemli nokta kendinize güvenmektir. Bu yüzden kendinize güvenmeyip bol kıyafetler almayın. Aksine bedeninize uyan kıyafetler alarak daha zayıf görünebilirsiniz.

Her gördüğünüz desenli kıyafet beni zayıf gösterir diye aldanmayın. Yatay çizgili desenler sizi kilolu dikey çizgili desenler de zayıf gösterir. Eğer göbeğiniz varsa desenli bluzlar yerine düz renkleri her zaman tercih etmelisiniz.

Bunun dışında nasıl durduğumuzda çok önemlidir. Eğer kambur bir duruşa sahipsiniz sizi olduğunuzdan fazla kilolu gösterir. Bu duruma düşmemek için omuzlarınızı geriye atarak daha zayıf görünebilirsiniz. İşte sizi zayıf gösterecek birkaç elbise modeli…

1-153.jpg

2-176.jpg

3-111.jpg

4-070.jpg

5-050.jpg