Aydoğan Aykanat

En ilginç YouTuberlardan biri olup ilginç icatlar üreten Colin Furze, bu sefer de sabahları uyanma sorunu olanlar için efsane bir sistem üretti. High Voltage isimli uyandırma sistemi o kadar sağlam ki, sanki duvara çarpmışcasına sizi anında uyandırıyor.

Colin Furze ismini birçoğunuzun bildiğini düşünüyorum. Bu arkadaşımız başımıza ilginç icatlar çıkartan bir YouTuber olarak dikkat çekiyor. Bu seferki buluşu ise işine okuluna uyanamayıp geç kalanlar için üretilen High Voltage, yani Yüksek Voltaj isimli sistem olarak dikkat çekiyor.

High Voltaj aslında bir nevi mancınık sistemi ve yağata bağlanıyor. Yani sizin alarm kurduğunuz saatte uyandırmak için sirenlerini ve zillerini çalıp uyandırdıktan sonra "Kalk hadi işe geç kalacaksın" diyerek yataktan fırlatıyor. Evet ciddiyim, fırlatıp uyandırıyor. Siz de o kadar ses ve fırlatılmanızın etkisiyle de tıpış tıpış lavaboya gidip elinizi yüzünüzü yıkayarak çantanızı toplayıp işinize veya okulunuza gidiyorsunuz.

Ayarlanabilir basıncı ile sizi ne kadar fırlatmasını seçebiliyorsunuz. Ki benim gibi uykunuz derinse ve arada taksiye para vermek zorunda kalıyorsanız kesinlikle boost haline yanı son basınca dayamanız gerekebilir. Ancak böyle bir ayarlama noktasında fırlayacağınız yerde size zarar verecek bir eşya olmamasına dikkat edin, yoksa işe diye hastaneye gidebilirsiniz. (Webtekno)