Sarışın olmak iddialı bir görüntüye sahip olmak demektir. Ancak bu her renkle ve kıyafetle güzel görünmek anlamına gelmez. Çünkü beklediğinizden daha solgun görünmek gibi bir risk taşırsınız. Bu nedenle eğer bir sarışınsanız sizi her daim güzel gösterecek renkleri iyi bilmeniz gerekir.

KIRMIZI

Bu sene sarışınlar için muhteşem bir sezon yaşanıyor. Çünkü biliyorsunuz ki yer gök kırmızıya boyandı neredeyse. Kırmızı bir elbise, kırmızı bir ruj ve kırmızı bir ayakkabı giyip siz de tüm sarışınlığınızı kutlamaya başlayabilirsiniz. Hollywood yıldızları buna bir de kırmızı halıyı ekleyerek arz-ı endam etmeye başladılar bile.

KLASİK METALİKLER

Altın ya da gümüş biraz parıltı kesinlikle sarışınlara çok yakışıyor. Siz de bu parıltıların ihtişamından yararlanıp kendinize şık bir stil oluşturabilirsiniz. Üstelik parıltılar artık günlük kıyafetlerde de kullanıldığından günün her saatine özel bir kombin düşünebilirsiniz. Parıldayın, size yakışıyor.

KOBALT MAVİSİ

“Mavinin hangi tonu bir sarışının üzerinde havalı durur?” sorusunun cevabı kesinlikle kobalt mavisidir. Üst üste birkaç sezondur moda olması da sarışınların şansına. Eğer sarışınlığınızın hakkını vermek ve çekici bir görüntüye ulaşmak istiyorsanız bu canlı mavi tam sizin renginiz.

NUDE PEMBELER

Nude’un toprak tonlarına kayanı değil de pembe tonlarına doğru ilerleyeni her türlü sarışın için muhteşem renklerdir. Hem zarif hem de bir o kadar seksi etki yaratır bu renkler sarışınların üzerinde. Gece kıyafetlerinde, şık bir bluzda ve en güzeli de satende muhteşem görünen bu renk dolabınızda bol bol olsun.

ZÜMRÜT YEŞİLİ

“Kobalt maviyi de seviyorum ama ben aslında tam bir yeşil insanıyım” diyorsanız ve sarışınsanız merak etmeyin size de bir çözümümüz var: Zümrüt yeşili. Diğer yeşiller sizi soluk gösterebilecekken zümrüt yeşili göz alıcı tokluğuyla sizi asil bir kraliçeye dönüştürür. Korkmayın deneyin.

BEYAZ

Beyaz sarışının adeta imzasıdır. Yüksek ihtimalle sarışın bir saçın teni de beyazdır. Bu iki beyaz bir araya geldiğinde ise ortaya saflık derecesi yüzde 100 olan bir görüntü çıkar. Bu nedenle hayat kurtaran beyazı sevin ve her parçadan edinin.