Havalar soğusa da kışlık ayakkabı modellerinde de topuktan taviz verilmemiş. Yarım bot tarzında topuklu çizmeler kış ayları için oldukça uygun. Kaygan zeminler için tasarlanan geniş zeminli topuklu kışlık ayakkabılar ile ayaklarınızı sıcacık tutarken kombinlerinize de şıklık katacaksınız.

Değişik renk ve modellerde incelediğimiz yeni sezon topuklu ayakkabı modelleri arasında spor görünümlü topuklu ayakkabılar oldukça ilgi görüyor. Bununla beraber klasik fakat şık bir çok model tercihlerinizi zorlaştırabilir. Kurdelalı kızmızı topuklu ayakkabılar, beyaz taşlı modeller, dantel detaylı topuklu ayakkabılar. Kışa özel düğün ve programlar için gönül rahatlığı ile almak isteyeceğiniz modeller arasında.

Sandalet tarzı topuklu ayakkabılar genellikle ilkbahar-yaz sezonuna hitap etse de şimdiden uygun fiyata temin edebilir ve önümüzde ki yaz sezonu için dolabınızd saklayabilirsiniz. Tek renklerin ağırlıkta olduğu topuklu ayakkabılarda kesim tarzları ve detaylar oldukça çeşitli. Kışlık topuklu ayakkabılarda fermuarlı modeller daha uygunken mevsimlik topuklu ayakkabılarda kemerli modeller kullanabilirsiniz.

Kış kombinleriniz için tercih edeceğiniz topuklu ayakkabılarda yüksek topuktan kaçınmalı ve tabanında kullanılan malzemenin kaygan olmamasına dikkat etmelisiniz. Hem düşme riskinizi hemde sağlığınızı göz önünde bulundurarak size en uygun olan ayakkabıyı tercih etmelisiniz.

Galerimizde sizler için her sezona ve tarza hitap eden topuklu ayakkabı modellerini bir araya getirdik. Galeriye gitmek için tıklayın:

topuklu-ayakkabi7.jpg