KIBRIS

2011 kaş modası

Sarımsak yağı ya da badem yağı gibi bitkisel yağlardan faydalanabilirsiniz. Ancak bu alternatif çözümlerin kesin çözüm olmayacağını da göz ardı etmeyin.

Çareyi dövme yaptırmakta arayanlar! Bu yapay görünümle doğal kaş görünümünden tamamen uzak olacağınızı unutmayın. Ayrıca kalıcı olmayacağı da bilinen bir gerçek. Size önerebileceğimiz en akıllıca çözüm ise tamamen doğal görünüme sahip olabileceğiniz bir teknik olan kaş ekimi. Hem istediğiniz kalınlıkta olabiliyor hem de istediğiniz şekilde.

Etethica Tıp Markezi’nden Saç Ekimi Doktoru Yetkin Bayer, kaş ekiminin saç ekimi işlemiyle aynı şekilde gerçekleştirildiğini söylüyor. Kaş ekimi yaptırmak isteyen kişinin, saçlarından kıl kökü alınıyor ve kaşa ekiliyor. Bu tekniği özellikle tamamen kaşını kaybetmiş kişilerde uyguladıklarını söyleyen Bayer, kaşlarını arttırmak isteyenlerin de tercih edebileceği bir teknik olduğunu ekliyor.

Eğer bir kazada ya da herhangi bir nedenden dolayı kaşlarınızı kaybetmişseniz, bu yöntemle tamamen isteğinize bağlı olan kalınlıkta kaş sahibi olabiliyorsunuz. Ancak, kaş kalınlaştırmada işlem değişiyor. Kaşlarınızın bulunduğu, ancak aralıkların olduğu bölgelere kaş ektirirseniz, var olan kaşlarınızın zarar görme ve dökülme riski söz konusu oluyor.

Eğer, kalınlaştırma işlemini kaş içerisinde değil de, kaş etrafında uygulamak istiyorsanız, doğru tercih yapmış oluyorsunuz. Kaşlarınızı, etrafına edilecek bir müdahaleyle kalınlaştırabilir, aynı zamanda uzatabilirsiniz.

Uygulama sonucunda kaşlar 1,5 maksimum 2 yıl boyunca saçlarınız gibi uzamaya başlıyor. Doktorunuza gidip kesim işlemini gerçekleştiriyorsunuz. 2 yıldan sonra saç kökü, kaş köküyle uyum sağlamış olup, kaş uzaması durmuş oluyor.

{ "vars": { "account": "G-2P5695J8JB" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } }