'Düşünceli' erkek arkadaş, sevgilisine doğum günü hediyesi olarak göğüs estetiği satın aldı. Kızın cevabı ise hiç beklemediği bir şekilde geldi.

Mirror gazetesinde yer alan habere göre, Çin'in Zhengzhou şehrinde 26 yaşındaki Wang Chen, sevgilisine yerel bir kozmetik ameliyat kliniğinde randevu aldı. 24 yaşındaki Wen Ting'in bu sürprizden çok hoşlanacağını düşünen Wang, kızı kliniğe götürürken niyetini açıkladı. 
Çılgına dönen Wen Ting, Wang'a yumruk atıp kasıklarına tekme attı. Hayatında hiç bu kadar aşağılanmadığını söyleyen genç kız, erkek arkadaşına eğer göğüslerini beğenmiyorsa defolup gidebileceğini söyledikten sonra onu terk etti.

Wang'ın kız arkadaşının reaksiyonunu çekmesini söylediği arkadaş Pal Li Wu ise, kızın olayı anladıktan sonra çıldırdığını söyledi. Li Wu, Wang'ın kız arkadaşından özür dilediğini, kızın göğüslerini beğendiğini ancak kızın daha büyük göğüslere sahip olmak istediğini düşündüğünü söylediğini ifade etti. Bu açıklamadan sonra çileden çıkan Wen Ting, erkek arkadaşının kasıklarına tekme attı.

Erkek arkadaş ise, kızın gerçekten hediyeyi beğeneceğini düşündüğünü ve artık onunla birlikte olmak istemediğini söylediğini açıkladı. Yılmayan Wang, kız arkadaşını geri kazanmak için yeni bir plan yapacağını söyledi.

--1378336.jpeg