İngiltere’de yaşayan 1 çocuk annesi 43 yaşındaki bir kadın, kendisini “tam bir estetik bağımlısı” olarak tanımlıyor. Güzel gözükmek için acı çekmenin doğru olduğunu düşünen kadın, binlerce lira harcadı.

Daha yapacakları olan kadının açıklamaları ise inanılmaz.

Binlerce lira harcadı, şoke eden bu sözü söyledi: “Bu acıya değer, tabutumda güzel gözükeceğim.”

43 yaşındaki Aimi Veness’in neredeyse bütün vücudunda estetik var.

İlk değişimini, 25 yaşında dansçı iken yaptırdığı botoks ile yaşadı. Artık yaptırdığı botoksların sayısını unutan kadın, birçok ameliyatta geçirdi. Tüm bunları güzel ve genç görünmek için yaptığını söyledi

Binlerce lira harcadı, şoke eden bu sözü söyledi: “Bu acıya değer, tabutumda güzel gözükeceğim.”

Kocası Marc ile tanıştıklarında, Marc 44, Aimi 35 yaşındaydı. Marc, onun genç görünüşüne âşık olmuş. Bu yüzden yaptırdığı ameliyatları desteklemiş.

Aimi'nin yaptırdığı bütün estetiklerin maliyeti ise dudak uçuklatan cinsten: 600 bin TL (100,000 Euro).

Aimi'nin burnunda ve göz kapağında 19 bin TL'lik; göz altlarında 22 bin TL'lik estetik var. Ayrıca, dudaklarında, göğüslerinde ve kalçasında yani her yerinde estetik var!

Güzel ve genç görünmek uğruna yasal olmayan hormon iğnelerini ve haplarını 1 yıl boyunca kullandığı için Fibromiyalji hastalığı teşhisi konan kadın sürekli olarak acı çekiyor.

Binlerce lira harcadı, şoke eden bu sözü söyledi: “Bu acıya değer, tabutumda güzel gözükeceğim.”

Aimi, “Acı çekmediğim tek zaman ameliyatta olduğum zamanlar. Sürekli olarak ağrı kesicilerle birlikte yaşıyorum, bana güç veriyorlar. Kendimi Wonder Woman gibi hissediyorum.” dedi.

İlk Brezilya poposu ameliyatını olmak için Türkiye’ye gelen Aimi, ikinci ameliyatını da burada oldu.

İlk ameliyatı öncesinde internetten diğer kadınlar ile tanışan Aimi, onlara Türkiye’ye gelip giderken eşlik ettiği ve ameliyat olmalarını sağladığı için ilk ameliyatını bedavaya yaptırmış.Binlerce lira harcadı, şoke eden bu sözü söyledi: “Bu acıya değer, tabutumda güzel gözükeceğim.”

İkinci ameliyatı için 6 hafta önce Türkiye’ye gelen Aimi, "6 hafta boyunca oturamadım. Uçakla Türkiye'den dönerken de saatlerce ayakta kalmak zorundaydım çünkü oturamıyorsunuz. Daha 2 haftam var." dedi.

Yaptırdığı bir düzine estetikten sonra oğluyla hiçbir benzerliği kalmadığını söylüyor. "Artık oğlumla hiç benzemiyoruz. Bu biraz canımı sıkıyor, babasına benden daha çok benziyor, hiçbir benzerliğimiz kalmadı.” dedi. Şaşırtıcı olan ise, kendisinin yaptırdığı o kadar ameliyata rağmen, oğlunun bir dövme bile yaptırmasına izin vermemiş.

Pasaportundaki fotoğrafla bile benzemeyen kadın, bu yüzden Türkiye'de hava alanında komik bakışlara maruz kalmış.

Kocası Marc'ın bile Türkiye’den döndüğünde onu tanıması dakikalar sürmüş. Her ameliyattan sonra kocası birkaç dakika boyunca onu inceliyormuş.

Tüm bu estetik değişime ve acılara sırf güzel görünmek için katlanan kadın, kendisini böyle iyi hissettiğini söylüyor.