ABD'de küçük kız henüz üç yaşındayken adının Joseph olduğunu ve bir erkek olduğunu iddia etti. Anne babası bunun komik ve şaşırtıcı olduğunu düşündü.

Daily Mail'in haberine göre küçük kız durumu daha da ileriye götürdü ve anne babasının gerçek anne babası olmadığını ve yaşadıkları evin gerçek evleri olmadığını söyledi.

Onun adı Joseph'ti ve kardeşleriyle birlikte deniz kenarında küçük bir evde yaşıyordu. Annesi Anna önce küçük kızının oyun oynadığını sandı ancak o çok kesin görünüyordu.

Ancak bu bir oyun ya da hayal gücü olamazdı çünkü küçük kızın Joseph olarak pek çok anısı vardı. Denizi ve gemileri sormaya başladı ancak küçük kız hayatı boyunca o güne kadar hiç deniz görmemişti.

Babası bu davranışlarını garip ve anlaşılmaz buluyordu ancak annesi artık kızının doğruyu söylediğini biliyordu.

Bu durumun olası açıklamalrı ya kızları ruh hastasıydı ya da rearkarnasyonla dünyaya gelmişti. Her iki olasılık da yeterince sinir bozucuydu.

Zibby Guest ise 16 aylıkken anne babasına diğer evine gitmek istediğini söyledi. Dr Wayne Dyer ve  Dee Garnes karşılaştıkları tüm reenkarnasyon örneklerini bir kitapta topladı.

Tüm bunları tesadüf olamayacağını söyleyen Dyer,  karşılaştığı onlarca hikayeyi detaylarıyla anlatmış.