Polis kaynakları, 7 kişinin gözaltına alındığını belirtirken, bu kişilerin kimliklerine ilişkin herhangi bir açıklama yapmadı.

Operasyonda görevli 5 polisin de hafif şekilde yaralandığı kaydedildi. Fransız basınına konuşan bölge valisi ise operasyon sırasında hiçbir sivilin yaralanmadığını söyledi.

Paris Savcılığı'ndan yapılan yazılı açıklamada, operasyon sırasında bir kadın teröristin üzerindeki bombayı patlatarak öldüğü doğrulanmıştı.

Polis kaynakları ise ikinci teröristin de polis tarafından öldürüldüğünü duyurmuştu.

Özel harekat ekiplerinin yavaş yavaş ayrıldığının gözlendiği operasyon bölgesinde daha ziyade ambulans ve itfaiye araçlarının bekliyor.

Operasyon havadan da polis helikopteriyle takip edilirken bölgede halka "evinizden çıkmayın ve camlarınızı kapatın" çağrısı yapıldı.

Güvenlik güçlerinin operasyonunun, Paris'teki saldırılarda yer aldığı bildirilen iki terörist ile saldırı emrini veren Ebu Ömer olarak bilinen Abdelhamid Abaaoud isimli zanlıyı yakalamaya yönelik olduğu ifade edilmişti.

Fransa'nın başkenti Paris'te 13 Kasım'da düzenlenen terör saldırılarında en az 129 kişi hayatını kaybetmiş, 352 kişi yaralanmıştı.

Altı noktada art arda gerçekleşen saldırılar sonucu 7 terörist ölmüş, saldırıları DAEŞ terör örgütü üstlenmişti. Polis saldırıların ardından kaçan iki teröristin arandığını bildirmişti.