Barbie’ye benzetmek amacıyla altı kaburgasını aldırmak da dahil 17 estetik operasyon geçiren 26 yaşındaki Pixee Fox ile Ken’e benzemek için 340 ameliyat geçiren 35 yaşındaki Justin Jedlica’nın hayatı bu yıl bir televizyon programının çekimleri sırasında kesişti.

Buluşma, ikilinin en büyük ortak noktaları olan estetik ameliyatlar sayesinde gerçekleşirken, Fox ve Jedlica arasında tam olarak romantik bir nitelik taşımayan, daha çok ‘arkadaşça’ bir ilişkiye doğdu.

‘BİZİMKİSİ PLASTİK AŞKI’

Barcoft TV’ye konuşan Fox “Jedlica bana ameliyatlarla ilgili ipuçları verdi, o da aynı süreçten geçmiş. İkimiz de görünüşümüzden dolayı yargılanıyoruz. İnsanlar Barbie ve Ken’e benzememiz konusunda yorumlarda bulunuyordu, biz de ilgi çekmekten hoşlandık. Bizimkisi plastik aşkı” dedi.

‘HOŞ BİRİNİ ARIYORUM’

Jedlica, nam-ı diğer Ken de şimdilerde üç yıllık eşinden boşanmak üzere. Ken “Benden hoşlanan pek fazla insan yok, bu durumu zorlaştırıyor. Hoş, tatlı, nazik ve birlikte rahat olabileceğim birini arıyorum” dedi.

‘İKİMİZ DE AŞKTAN ELİMİZİ ÇEKTİK’

Fox ayrıca “Şimdilik ikimiz de aşktan elimizi çektik. Estetik ameliyatlara odaklıyız, hayal ettiğimiz görüntüye ulaşana kadar durmayacağız. Ameliyatlara odaklıyım, bir erkek için ayıracak vaktim yok” ifadelerini kullandı.