İngiltere polisi, Cumartesi akşamından bu yana bir cinayeti aydınlatmaya çalışıyor. Polis, üvey kardeşi Derin (6), annesi Janet Jordon (48) ve annesinin erkek arkadaşı Philip Howard’ı (44) öldürdüğü düşünülen Jed Allen’ı (21) arıyor.

Daily Mail’in haberine göre, üç kişinin cesetleri cumartesi akşamı Didcot kasabasındaki evlerinde vücutlarında bıçak yaralarıyla bulundu. Polis olayın ardından Allen’ı görenlerin dikkatli olması uyarısında bulundu.

Polis, Allen'ın üç kişi ölü bulunmadan iki saat önce bir tren istasyonundan su alırken çekilen görüntüsünü yayınladı

201505251633_t.jpg

Wolverine hayranı olduğu belirtilen cinayet zanlısı Allen’ın sosyal medyadaki bıçaklı ve baltalı fotoğrafları İngiliz basınında hızla yayıldı. Ailenin yaşadığı şok hakkında konuşan Allen’ın kuzeni Tyler Clarke, kuzeninin teslim olması yönünde çağrı yaptı ve “Kimse neler olduğuna inanamıyor. Neden böyle bir şey olduğunu bilmek istiyoruz, ancak sebebini yalnızca Jed biliyor” dedi.

Öte yandan, Allen’ın hayatı hakkında detaylar da ortaya çıkmaya başladı. Daily Mail, zanlının anne-babasının boşanmasını atlatmakta zorlandığını ve annesinin alkolik olması nedeniyle zorluk çektiğini öne sürdü.

Gazete, Allen’ın sosyal medya hesaplarında sıklıkla kızgınlığını dile getirdiğini ve “pislik gibi muamele görmekten sıkıldığını” yazdığını belirtti. Allen’ın paylaştığı bir videoda ise kameraya bakarak çığlık attığı ve “Burası bir deli evi. Artık katlanamıyorum” dediği görüldü.

Polis, Allen'ın elinde büyük boyutlu bir örümcek dövmesi olduğuna dikkat çekti.

201505251638_g.jpg

jed-allen.jpg

jed-allen-2.jpg