KKTC’de yeni yatırım projeleri, ülke ekonomisine yön veren hamleler ve özel röportajlar dikkat çekiyor.

Ekonomi Kıbrıs Prestige dergisinin kapağında Kıbrıs Developments Direktörü Çağatay Özbirim, Limasol Sigorta Genel Müdürü Birtan Asker, Northernland Şirketler Grubu Genel Müdürü Taaruz Güçlüer, JCI Kuzey Kıbrıs Başkanı Dilek Kurnaz ve KOBİGEM Koordinatörü Ebru Kaptan Sertoğlu var.

Borusan Oto Kıbrıs’ın yeni aracı Range Rover Velar, Kıbrıs Developments’ın yeni projesi Kıbrıs Town Houses ve çok daha fazlası bu dergide.

İşte öne çıkan konu başlıkları ve isimler:

* “BU ZAMANA KADAR ÜRETTİĞİMİZ PROJELER ARASINDA EN MÜKEMMELİ”

Kıbrıs Developments Direktörü Çağatay Özbirim, yeni projesi Kıbrıs Town Houses için çok özel sözler söyledi. Özbirim projenin ezber bozan ilklerini sıraladı.

* “RANGE ROVER VELAR AMİRAL GEMİSİ OLACAK”

 Merakla bekleniyordu, KKTC’li müşterilerle buluştu. Range Rover Velar’ı, Borusan Oto Kıbrıs Şube Müdürü Özden Mehmed Özokan anlattı.

* LİMASOL SİGORTA 20 YAŞINDA

Kıbrıs Türk sigorta sektörünün köklü markası Limasol Sigorta 20’nci yaşını kutluyor. Limasol Sigorta Genel Müdürü Birtan Asker Ekonomi Kıbrıs Prestige dergisine konuk oldu, yol haritasından bahsetti.

* JCI KUZEY KIBRIS’TA HEDEF ULUSLARARASI ETKİNLİKLER

Kıbrıs ekonomisi için yeni bir dönem başlıyor. JCI Kuzey Kıbrıs Dönem Başkanı Dilek Kurnaz uluslararası organizasyonlara yöneliyor. Detaylar dikkat çekici.

* 9 BİN İŞLETMEYE KREDİ DESTEĞİ

KKTC ekonomisi için rolü çok büyük. KOBİGEM Koordinatörü Ebru Kaptan Sertoğlu hem mevcut kredileri anlattı, hem de yeni projelerden başlıklar paylaştı.

* KOBİ DEĞERLENDİRME GÜNLERİ

Yılın son çeyreğine girdik, peki firmanız için hedeflerin neresindesiniz? Yaşam Atölyesi Kurucu Ortağı Zuhal Gürçimen yapılması gerekenleri tek tek sıraladı.

* NORTHERNLAND’DAN 2 YENİ PROJE DAHA

Kıbrıs inşaat sektöründe agresif hamleleri ve dikkat çeken projeleriyle ön planda duran Northernland, iki yeni proje için geri sayıma geçti. Northernland Şirketler Grubu Genel Müdürü Taaruz Güçlüer detayları anlattı.

* “GİRNE İÇİNDEKİ EN LÜKS PROJEYİ YAPIYORUZ”

Girne’de eskiden fiyatlar yarışıyordu, artık kalite ön planda. Avrasya Construction Genel Müdürü Hamza Elhan Avrasya Premium projesinin ayrıcalıklarını Ekonomi Kıbrıs Prestige okurları için paylaştı..

* “LEFKOŞA’DA KONUT FİYATLARI ÇOK YÜKSELECEK”

Girne’den sonra sıra Lefkoşa’da mı? Kurucuoğlu Construction Direktörü Hasan Kurucuoğlu dikkat çeken bir konuya dikkat çekiyor ve yatırım fırsatını değerlendirin çağrısı yapıyor.

“ÖNCELİĞİM MÜŞTERİ MEMNUNİYETİ”

Kıbrıs emlak sektörünün profesyonel isimlerinden IQ Global Real Estate Gayrimenkul Danışmanı Yasemin Taşkıran iş hayatını anlattı. Taşkıran ‘rakibim yok’ dedi.

RE/MAX GOLDEN’DEN PROFESYONEL TRANSFER

Yıllarca Kıbrıs turizminin köklü kuruluşu Merit Grubu’nda çalıştı, artık RE/MAX Golden’da. KKTC ekonomisinin yakından tanıdığı isim Rukiye Keleş ile yeni planlarını konuştuk.

İSKELE’DE 5 YILDIZLI YAŞAM

Kıbrıs emlak sektörünün hızla değerlenen bölgesi İskele’de özel bir proje var. GTR  Development imzalı Renaıssance Residence’ı, GTR Development İş Geliştirme Müdürü Oya Şahsuvar kaleme aldı.

YABANCILAR KKTC’DEN NASIL EV ALABİLİR?

İlgi büyük, fakat kısıtlamalar var. Peki KKTC vatandaşı olmayan kişiler, nasıl gayrimenkul alacak? Royal Estates Direktörü Zeynel Uzunoğlu detayları paylaştı.

Ekonomi Kıbrıs Prestige Eylül sayısı marketlerde ve Deniz Plaza şubelerinde satışta.