Artık alışverişlerimizi internet üzerinden yapmaktayız. Çok büyük bir kolaylık olan bu alışveriş yöntemi ile geniş ürün yelpazesi sunulmakta ve ucuz ürünler bulunabilmektedir. İnternet üzerinden çiçek siparişi verilebilmekte, otel rezervasyonu yapılabilmekte, araç kiralama ve sinema bileti alma gibi birçok işlemi gerçekleştirebilmekteyiz. Tabi işin ödeme kısmını kredi ve diğer banka kartlarını kullanarak yapmaktayız. Buda maalesef güvenlik açıklarını da beraberinde getirmektedir. Paykasa kartta güvenlik açığı olamamakta ve güvenle alışveriş yapılabilmektedir.

Kredi kartı numarası, son kullanma tarihi ve kartın arka bölümünde yer alan güvenlik kodunu üçüncü şahısların eline geçmesi durumunda ciddi maddi kayıplar yaşanarak mağduriyet söz konusu olabilir. Tüm bunların önüne geçecek olan sanal kart uygulaması Paykasa kart ile endişe duymanıza gerek yok. İnternet üzerinden alışveriş yapmayanlar bu sanal kart uygulaması ile artık şüphe etmeden alışveriş yapabilmektedirler. Son derece güvenilir bir sitem olan Paykasa kart bir ön ödemeli kart sistemidir. İçine yükleyeceğiniz para kadar tek seferde alışveriş imkânı sunmaktadır. Sanal kart uygulaması olduğundan çalınma ve kaybolma gibi bir sorun olmaz. 10 Euro dan 500 Euro ya Paykasa karta sahip olabilirsiniz. Satın alma işlemini EFT ya da havale yolu ile yapabilirsiniz. Sanal kartınızı aldıktan sonra size özle 16 haneli sanal kart numarası verilmektedir. Paykasa anlaşması olan birçok sitede bu 16 haneli kod ile güvenle alışveriş yapmanız mümkün olmaktadır.

Oyun sitelerinde de kullanabileceğiniz Paykasa kart bilgilerinizin üçüncü şahıslarla paylaşılması kesinlikle söz konusu değildir. Dolandırıcılık olayların sık yaşandığı günümüzde internetten alışverişi güvenli hale getiren Paykasa Al kullanımı gittikçe yaygınlaşmakta ticari ve bireysel kullanıcılar tarafından tercih edilmektedir. Paykasa kartı kullanabileceğiniz anlaşmalı internet siteleri gün geçtikçe artmakta ve alışverişler daha güvenli yapılabilmektedir. Tavsiye ettiğimiz http://www.paykasakartsatinal.gen.tr/ sitesi üzerinden alımlarınızı hızlı güvenli ve ucuz yapabilirsiniz.