Serüvenine bir gecelik aşklar ve bolca uyuşturucu eşlik eden Stayed'i canlandıran Witherspoon, uyuşturucu kullanmadığını, ancak seks sahnelerin tamamen gerçek olduğunu ifade etti. Witherspoon, bunu kendi isteği ile yaptığını söyledi.

nreese5.jpg

Witherspoon, sinirlerinin yatıştırması için sette hipnoz tedavisi bile gördüğünü söyledi, çok kez "acaba yanlış mı yapıyorum" diye düşündüğünü belirtti.

 "Wild", 5 Şubat 2015 tarihinde Alman sinemalarında gösterime girecek. Eski eşi Ryan Philippe'den iki şimdi eşi Jim Toth'tan da bir çocuk sahibi olan oyuncu bu sahneler konusunda Toth'tan destek gördüğünü de söyledi.

film3.jpg

Rejisör Jean-Marc Vallée'nin yeni filmi (51), Cheryl Stayed adında bir kadının gerçek hikayesini anlatıyor. Stayed, annesinin ölümünün ardından kendisini üç ay boyunca yollara vurur. Witherspoon'un başarının zirvesinde olduğunu belirten Jean-Marc Vallée, "Bunu yapmak zorunda değildi. Kocası, villası çocukları, parası...herşeyi var. Ama içinde his onu tetkliyor ve sıra dışı bir şey yapmaya itiyor. Amacı rahatlığa alışmak değil. Aksine, o yeni tecrübeler edinmek istiyor."film4.jpg