Serinin ilk filmi olan labirentten kaçış filminde, hafızaları silinmiş olan bir grup gencin labirentten kurtuluş planını hazırlamaları ve kaçışları anlatılıyordu. Filmin büyük bir kısmı hareketsiz geçmiş olsa da son yarım saatte filmde kaçış başlıyor ve heyecan da yükseliyordu. Serinin ilk filminin efektler ve görsellik açısından son derece doyurucu olduğunu söyleyebiliriz. Ancak her aksiyon filminde karşımıza çıkabilecek bir düşman karakterin labirentten kaçış esnasında da karşımıza çıkması söz konusu olduğundan filmin orijinalliğini bir miktar yitirmiş olduğu doğrudur. İlk filmde beğenilmeyen noktalardan biri ise film sonundaki duygusal sahnelerin yeterli derinliğe sahip olmamasıdır. İlk filmde genel anlamda, anlam boşluklarının olduğu ve filmin gizem yaratan konularına çok az değinildiğinden filmin bu konuları açıklayamayacak bir mantık ile yazıldığını söyleyebilmek mümkün. İlk filmin klasik aksiyon severler için doyurucu bir film olduğunu söyleyebiliriz. Devam filmi olan labirent 2’de ise dış dünya ile tanışan gençlerin başından geçenler anlatılıyor.

Labirent 2 Filminin Konusu

Dış dünyaya adım atan gençler öncelikle WCKD örgütünün helikopteri ile bulundukları bölgeden kurtarılarak örgütün merkezine götürülüyorlar. Başlangıçta buranın kendileri için güvenli olduklarını düşünen gençler için durum kısa bir süre sonra değişiyor ve örgütün bazı tehlikeli deneyler ile canlı hayatını tehdit eden amaçlara hizmet ettiğini anlıyorlar. Bu aşamada gençler burada da bir kaçış planı yapıyorlar ve örgütün elinden kurtulmayı başarıyorlar. Dışarıya çıktıklarında ise tüm dünyanın yok olma eşiğine geldiğini, gözün görebildiği her yerin harabeye dönüştüğünü ve etrafta çok sayıda zombi dolaştığını görüyorlar. Bu noktada birçok filmde ve dizide olduğu gibi düşman olarak yine zombilerin kullanılması filmin derinliğini azaltmış görünüyor. Bu sebeple orijinal bir senaryo arayanların bu filmi beğenmediklerini biliyoruz. Ancak bir aksiyon sever olarak bu tip sahnelerden hoşlanıyorsanız film tam da size göre. Filmi sitemizden labirent 2 izle linki ile izleyebilirsiniz.

Labirent 2 Filmini Türkçe Dublajlı İzleyin

Gençler salgın hastalıktan ve zombilerden korunarak ve aynı zamanda sadece kendilerinde bulunana gizemli kanın peşinde olan örgütten kaçarak isyan grubu ile buluşuyorlar. Eski arkadaşları ile yeniden buluşan gençler tam bir şeylere çözüm bulacakken gruptan biri tarafından örgüte ihbar ediliyorlar. Örgütün baskını ile isyan grubunun birçok üyesi ölüyor ve grubun liderinin çabalarıyla sadece birçok kişinin kurtulması mümkün olabiliyor. Serinin üçüncü filmi de bekleniyor. İlk iki filmde bulunan anlam boşluklarının ve yetersiz işlemiş konuların üçüncü filmde doldurulacağı düşünülüyor. Sizler de labirent 1 ve labirent 2 filmini sitemizden birçok alternatif ile izleyebilirsiniz. Labirent 2 Türkçe Dublaj izleme seçeneği de sitemizde yer almakta. Labirent; Alev Deneyleri ismi ile de bilinen film aksiyon severler için macera dolu birkaç saat sunmakta.