Teknoloji konusunda hat safhada ilerliyor olmamızın beraberinde getirmiş olduğu bir çok yenilik herkesçe biliniyor. Tüm akıllı dev teknolojilerinin sürekli telefonlara yönelmesinden sonra projektörlere geçiş yaptığı öğrenildi. Bir çok dış ülkelerde kullanılan akıllı projektörlerin Türkiye'ye giriş yapılacağı konusunda kesin netlikler kazandırıldı.

Bunlarıdan bir tanesi de dünyanın en ünlü mobil teknoloji firması ZTE'en geldi. ZTE, Spro2 adını verdiği akıllı projektörü kullanıcılara sunmaya hazırlanıyor.

Türkiye Pazarlama ve İletişim Müdürü Murat Sungur Özkan, yıllardır farklı operatörler ile kullanıcılarla direkt olmasa da temas içinde olduklarını belirterek “Kısa zaman önce de Blade V6 ile kullanıcılarla buluşarak gerek akıllı telefon gerekse tablet segmentinde ne kadar inovatif bir firma olduğumuzu kanıtladık” dedi. ZTE Live Pro’nun devamı ve Türkiye’de satışa sunacakları inovasyon harikası bir ürün olan Spro2 ile bilinirliliği artırmayı planladıklarını belirten Özkan, şöyle konuştu: “Android işletim sistemi ve sim kart desteği sayesinde network bağlantısı sağlayan Spro2 ile kullanıcılara farklı bir deneyim yaşatmayı planlıyoruz.

Spro2’nin donanımları ve mobilitesi sayesinde Android’te yapabileceğimiz her şeyi mobil yapısı desteğiyle anında görüntü aktarımına dönüştürerek günlük hayatta ve özellikle iş dünyasında pratik kullanımı ve zaman konusunda kullanıcılarımıza yardımcı olmayı hedefliyoruz. Spro2’yi diğer projektörlerden ayıran en önemli özelliği ise orta ve üst sınıf Android telefonların özelliklerini taşıyor olmasıdır. 4.5G uyumlu, 2.0 GHz dört çekirdekli işlemcini 2 GB RAM / 16GB ROM kapasitesi destekliyor. Gücünü 6300 mAh bataryasından sağlayan Spro2, USB desteği sayesinde aynı zamanda taşınabilir batarya işlevi de görüyor. ZTE Spro2’yi Türkiye pazarına yılın ilk çeyreğinde sunmayı hedefliyoruz.”