Çin pazarının gönüllü olarak desteklediği projeler arasında yer alan ilgili teknoloji ciddi anlamda hat safhaya ulaşmış durumda. Bildiğimiz çamaşır makinelerinin kaldırılmasını hedefleyen ve kişilerin metabolizmayı çalıştırmak üzere bisiklet sayesinde çamaşır yıkamaları mümkün olacak. İşte o ayrıntılar;

Yaşam alanlarımızın giderek küçüldüğü bir gerçek. Ufalan alanları verimli kullanmak ise bizim elimizde. "Bike Washing Machine" isimli cihaz da bu amaca uyuyor doğrusu ve tabii daha birçok getirisi var.

Techly sitesinde bahsedilen ürün, çamaşır yıkarken bir yandan da spor yapmanızı amaçlıyor. Hem kalori yakacak hem de elektrik tüketiminizi azaltacaksınız. Çünkü pedal çevirdikçe makinede enerji birikimi olacak ve bu da çamaşır makinesi mekanizmasının çalışmasında kaynak olacak. Üstelik, çamaşır makinesi ve bisiklet bir arada olduğu için evinizde yerden de tasarruf edebileceksiniz.

Çin'in Dalian Nationalities Üniversitesi'ndeki bir grup öğrencinin üzerinde çalıştığı projenin henüz seri üretim için hazır olmadığını belirtelim.