Samsung ve LG akıllı dev teknolojileri arasında ismini kanıtlamış şirketler arasında yer alıyor. Samsung ve LG'nin üretmiş olduğu telefonların aynı tarihte çıakcak olması bir çok kişilerin telefon alma konusunda ki kararsızlıklarına neden oluyor. Bir çok kişi bu konuda ön araştırma yaparken, bir çok kişilerinde özellik farkını bulmaya çalıştıkları biliniyor.

Samsung Galaxy S7 ve LG G5, 21 Şubat'ta, yani önümüzdeki hafta sonu düzenlenecek olan MWC 2016 fuarında resmen ilan edilecek. Telefonların her ikisi de, tasarım ve arayüzleri gibi yazılım konusunda farklı olsa da, birçok ortak özellikler mevcut.

Her ikisi de Güney Koreli olan Samsung ve LG, 2016 model amiral gemilerini aynı güm açıklayacaklar. Aslında LG, her yıl Samsung’dan birkaç ay sonra yeni amiral gemisini açıklardı ancak, bu yıl aynı günde birbirleriyle yarışacaklar. Bakalım hangi firma en iyi özellikleri yeni modelinde sunacak.

Sizlere bu haberimizde, şimdiye kadar gelen bilgilere dayanarak hem LG G5’te hem de Galaxy S7’de görebileceğimiz beş önemli yeni özelliklerin bir listesini sunacağız. Sonraki sayfalarımızda bu özellikleri inceleyebilirsiniz.