Her geçen gün Samsung Galaxy S7 cihazları hakkında gelen açıklamalarda kesinleşen bilgilerin netleşmesi bir çok kullanıcılarının fikir sahibi olmasına neden oldu. Galaxy S7 için kullanılacak olan tüm özellikler aşağıda yer alıyor.

Sizlere özellikle son birkaç gündür "Galaxy S7'nin şuyu belli oldu" "Galaxy S7'nin buyu belli oldu" diye haber yapıyoruz. Tanıtımına az kaldığı için de bu çıkan detaylar arttı tabii. Şimdi ise artık tanıtım sonrası noktayı koymaya karar verdik. Çünkü sizlere buradan bahsettiğim gibi tek bilinmeyen detayı bataryasıydı ve o da net bir şekilde belli oldu!

Şaşırtıcı bir şekilde büyük bir batarya kullanımına geçen Samsung, Galaxy S7 Edge'de tamı tamına 3.600mAh batarya kullanacak. Galaxy S6 Edge'de 2600mAh kullanan firma, buradan hareketle 1000mAh arttırıma giderek sağlam bir batarya süresi sunacak. Yani daha önce "2 gün gidecek" şeklinde iddialı olabileceğini söylediğimiz Galaxy S7, harbiden iddialı bir batarya ve haliyle iddialı bir pil ömrü sunacak. Buradan hareketle Galaxy S7'nin 3.000 ya da 3.500mAh gibi bir batarya kullanması bekleniyor.

Artık son olarak bir toplarmalak gerekirse, tipi yukarıdaki gibi olacağı kesinleşen SM-G935 model koduna sahip Galaxy S7 Edge'de 5.2 inç 2K ekran, Snapdragon 820 ve Exynos 8890 çipset türleri, 4GB RAM, 12MP Britecell teknolojisine ve f/1.7 diyafram açıklığına sahip kamera, Always on Display özelliği, parmak izi okuyucu, NFC ve kablolu ile kablosuz olacak şekilde hızlı şarj desteği olacak. Tabii bir de IP sertifikasıyla suya ve toza karşı dayanıklı bir yapı sergileyecek.