HTC teknolojisi adı altında alınan en önemli bilgiler arasında yer alan ekran büyümesi konusunda kaç inç arttırılacağı konusunda henüz net bilgiler alınmadı. One M10 modeli içerisinde 21 şubat'a kadar bir çok değişikliğin ve yeniliğin yapılması bekliyor. İlerleyen dönemlerde kaç inç artacağı hakkında bilgiler gelecek.

HTC’nin bir sonraki üst seviye akıllı telefonu One M10, 21 Şubat’ta başlayacak Mobil Dünya Kongresi’nde tanıtılmayacak, ancak telefona ilişkin sızıntılar dur durak bilmiyor. Son olarak HTC haberlerinde en güvenilir kaynak olarak gösterilen popüler sızıntı kaynağı LlabTooFeR, One M10’un ekran boyutunu ve çözünürlük değerini ortaya çıkardı.

One M9 modelinde 5 inç büyüklüğünde Full HD çözünürlüklü ekrana kullanan HTC, One M10 ile birilikte hem ekran boyutunu hem de ekran çözünürlük seviyesini artırıyor. LlabTooFeR’a göre One M10’da 5.2 inç büyüklüğünde Quad HD çözünürlüklü ekran kullanılacak. One A9’da AMOLED ekrana yer veren şirketin One M10 modelinde ise tercihinin ne olacağı şimdilik bilinmiyor.