İOS'un sürekli güncelleme çıkarma konusunda rekor kırdığını hepimiz biliyoruz. En son çıkarılan güncelleme sonrasında tekrar değişikliğe giden İphone bu sefer kollarına İOS 9.3 için sıvadı. Öncelikle Beta sürümüyle başlangıç yapan İphone bu konuda herkesin kullanmasına müsade etmeyecek.

Peki iOS 9.3 Beta 3 sürümünde ne gibi özellikler var, özelliklerin detayları ve iPhone'un bize yeni güncellemeyle neler sunacağı haberimizde.İki hafta kadar önce iOS 9.3 Public Beta’yı yayınlayan ve tüm kullanıcılara sunan Apple, yeni güncellemeler yayınlama konusunda hız kesmeden devam ediyor. Şimdi de iOS 9.3 Beta 3, geliştiriciler için yayınlanmış durumda. iOS 9.3 Public Beta’da olduğu gibi 3D Touch’ın kullanımında, uygulama geçişlerinde ve Apple’a özel olan CarPlay, Live Photos, Siri gibi uygulamalarda da yenilikler bulunduran güncelleme, ekranın bir nevi parlaklık paletini kontrol etmenizi sağlayan Night Shift özelliğini de geliştirilmiş bir şekilde sunmakta. 
UDID kaydı olan kullanıcılar Apple geliştirici sayfasından iOS 9.3 Beta 3 güncellemesine ulaşabilir.

iOS 9.3 BETA 3 GÜNCELLEMESİNİ ALAN MODELLER

iOS 9.3 Beta 3 güncellemesini; iPhone 4s, iPhone 5, iPhone 5c, iPhone 5s, iPhone 6, iPhone 6 Plus, iPhone 6s, iPhone 6s Plus, iPad Air, iPad Air 2, iPad 2, iPad 3, iPad 4, iPad mini, iPad mini 2, iPad mini 3, iPad mini 4 ve iPod touch 5 alıyor.

Apple Nedir? Apple Tarihi ve Apple Kuruluş Hikayesi
Bilgisayar Firması, 1976’da Stephen Wosniak ve Steve Jobs tarafından yaratıldı. Bu marka 1976’da Kaliforniaya’da Cupertino şehrinde bir garajda doğdu.

Steve Jobs ateri şirketinde video oyunları tasarlıyordu. Setpen Wosniak ise Hewlett Packard’da mühendisti. Bu maceraya bilgi işlem sektöründeki arkadaşlarına fikirlerinin saçma olmadığını ispat etmek için atılıyorlar. Kuruluş efsanelerinden biri de şu: Steve Jobs formda kalmak için sadece her öğün bir elma yiyor. Isırılmış bir elma, Adem ile Havva’ya bilginin kapılarını açtıysa eğer , bizlere de hürriyet’in kapılarını açabilir mi acaba? Bir ısırık alınmış elma, iyi geliyor insana. İşte logo, gökkuşağının 7 renginde ısırılmış bir elma, olarak tasarlanıyor. Ve bir diğer logo hikayesi de;
Amerika Birleşik Devletleri’nin en çok bilinen bilgisayar firması olan Apple ilk kurulduğu zamanlar bir elma çeşidinin adı olan “Macintosh” ismiyle anılıyordu. Daha sonra Steve Jobs İncil’de yer alan Adem ile Havva’daki elmayı kullanmaya başladı.
Isırılmış elma figürünün bugünkü anlamda ilk bilgisayarların üretiminde görev alan ve zehire batırdığı elmayı ısırarak intihar eden Alan Turing’e ithafen kullanıldığı da söylenmektedir. Alan Turing’in Homoseksüel olduğu anlaşıldıktan sonra Ingiltere’deki hayatı zor bir döneme girmiştir. Ingiltere’nin savaş dönemlerinde yaptığı katkılar hiçe sayılıp dışlanan Turing bir gün evinde ölü bulunmuştur. Masa başında intihar eden Turing’in elinde ısırılmış bir elma bulunmuştur. Ingiltere başkanı Gordon Brown, Turing’e yapılan haksızlığı tanıyarak basına bir özür makalesi yayınlamıstır, ancak birçok Ingiliz düşünür bu özrün çok geç olduğunu düşünür.
Apple Compiter şirketi 1977 yılında kuruluyor. İlk gerçek kişisel bilgisayar(PC) Apple II, 1977 yılında piyasaya çıkıyor.1984 yılında, Apple, Macintosh’u başlattı. Onun ilk televizyon reklamı “1984″ de yayınlandı. Macintosh başlangıçta iyi sattı ama takip eden satışlar güçlü değildi.
1985 yılında yönetim krulu ile yaşadığı anlaşmazlıklar nedeni ile kendi kurduğu şirketinden istifa etti. Ve aynı yıl NEXT firmasını kurdu.