2015 yılının ilk akıllı telefonlarından biri olması beklenen Samsung Galaxy S6'ya dair birçok iddia ortaya atıldı.

İşte Samsung Galaxy serisinin son telefonu S6'nın özellikleri ve fiyatı... Uzmanlar, Mart ayında piyasaya çıkması beklenen Samsung Galaxy S6'nın bir önceki serilerine göre daha gelişmiş özelliklere sahip olabileceğini ifade etti. S6'da yapılacak en büyük gelişmelerden birinin ekran çözünürlüğünde olacağını açıklayan uzmanlar telefonda yine AMOLED teknolojisinin kullanılmasını beklediklerini kaydetti. Samsung'un daha önceki S serilerine benzer bir dış görünüşle kullanıcılara sunulacağını açıklayan uzmanlar yeni yılın ilk telefonunda 64 bit işlemci olabileceğini ifade etti.  Galaxy S6'nın 32 GB hafızaya sahip olmasını beklediklerini belirten uzmanlar S6'nın 20 megapiksel kameraya sahip olabileceğini kaydetti. 

FOTOĞRAFLARI BASINA SIZDIRILDI!

Kısa bir süre önce Galaxy S6'nın fotoğrafları basına sızdırıldı

xyuhsrb3.jpg

Metal kasalı Galaxy S6 yolda

Samsung'un daha önceki yıllarda olduğu gibi Galaxy S6 modelini mart ayı başında gerçekleştirilecek Mobil Dünya Kongresi(MWC) 2015'te ya da 1 gün öncesinde düzenleyeceği Unpacked etkinliğinde tanıtması bekleniyor. Galaxy S6'nın tanıtılmasına az bir süre kala, Galaxy S6 ile ilgili yeni detaylar ve görseller gelmeye başladı. 

KASASI METAL ÇERÇEVELİ

Galaxy Alpha ve geçtiğimiz gün duyurulan Samsung'un E serisi modellerindeki gibi metal çerçeveli olacak olan Galaxy S6, metal çerçevesi ile daha önceki Galaxy S modellerinden ayrılacak.

TASARIMI NOTE 4'Ü ANDIRIYOR

Daha önce sızdırılan görsellerin aksine köşeli bir yapıya sahip olduğu görülen çerçeve, Note 4 tasarımını da andırmıyor değil. Samsung'un sevilen modellerinden Galaxy S2'nin metal alaşımlı sürümü gibi bir görünüm de bizi bekleyebilir.

Metal kasalı Galaxy S6 için geri sayım başladı. Gelen iddialara göre cihazda Exynos 7 Octa işlemcisi olacak. Bu işlemci içerisindeki ses ünitesi yani DAC ise Wolfson üretimi olacak. Bu donanımsal olarak güzel ses işlemcisi ise, Sennheiser yapımı gelişmiş bir kulaklıkla desteklenecek.