7 Haziran genel seçimlerine bir hafta gibi bir süre kala mahalle toplantılarını sürdüren AK Parti'nin son durağı Bostanbaşı Mahallesi oldu. Bostanbaşı mahallesi sakinlerinin yoğun ilgi gösterdiği toplantıya AK Parti Malatya Milletvekili Adayı Bülent Tüfenkci katıldı.

Bostanbaşı Mahallesi'nde düzenlenen toplantısının açış konuşmasını yapan Yeşilyurt Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Çınar, "Göreve geldiğimiz günden beri tüm Yeşilyurt bölgesine olduğu gibi Bostanbaşı'na da hizmetlerimiz sürüyor. Yollar, parklar ve imarla ilgili çalışmalarımıza hız verdik. Bostanbaşı Kanal Projesi ve Gençlik Merkezi projelerimizi başlattık" dedi.

AK Parti Malatya Milletvekili Adayı Bülent Tüfenkçi ise, "7 Haziran tarihinde çok önemli bir seçim yapacağız ve kaos mu yoksa istikrar mı? Kriz mi yoksa büyüme mi? Millet mi yoksa zillet mi, bunların kararını hep beraber vereceğiz" ifadelerini kullandı.

Başbakanın kayısıyla ilgili müjdelerini de hatırlatan AK Parti Malatya Milletvekili Adayı Bülent Tüfenkci, "Önümüzdeki haftadan itibaren zarar tespitiyle birlikte ödemeler başlayacak. Fındıkta, üzümde, incirde olduğu gibi ihracata da teşvik vereceğiz" sözlerini kaydetti.

AK Parti’de Son Durak Bostanbaşı Oldu

AK Parti’de Son Durak Bostanbaşı Oldu

Kaynak: İhlas Haber Ajansı