Memur-Sen Bursa İl Temsilcisi ve Eğitim-Bir-Sen Bursa Şube Başkanı Numan Şeker'i makamında ziyaret eten Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, STK'ların üstlendiği misyonları ile Türkiye'yi medeniyet yolculuğunda hak ettiği noktalara taşıyacağını söyledi.

Sendika binasında Memur-Sen Bursa İl Temsilcisi ve Eğitim-Bir-Sen Bursa Şube Başkanı Numan Şeker'i ziyaret eden Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, STK üyeleri ile bir araya geldi. Numan Şeker'den sendika ile ilgili bilgi alan Müezzinoğlu, "Memur-Sen ve farklı farklı diğer STK'lar üstlendiği misyon ile Türkiye'yi medeniyet yolculuğunda hak ettiği noktalara taşıyacaktır. Bunu yalnız 78 milyon ülke insanımız adına değil, dünyadaki mazlum ve mağdur milletler adına da sorumluluğumuzdur" dedi.

Memur-Sen Sendikası'nın karşısında bütün sendikaların çatılar oluşturduğunu ifade eden Şeker ise, "Kamu-Sen, KESK ve diğer bütün sendikalar hepsi bir araya gelip mayıs ayındaki mutabakat metinlerinde yetki konumundaki duruma geldiğimizde hepsi bir araya gelip, yeter ki Memur-Sen'e gitmesin diye birlik oluyor. Bunun haricinde Milli eğitim bakanımızda hiçbir zaman eğitim çalışanlarının şiddete uğraması sonunda bir açıklama yaptığını görmedik" diye konuştu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı