Dilovası Belediyesi ekipleri, Körfez Geçiş Köprüsü'nün Diliskelesi mahallesi ara bağlantı yollarına asfalt serimine başladı.

Dilovası Belediyesi Fen İşlerine bağlı yol yapım ekipleri, Körfez Geçiş Köprüsü'nün Diliskelesi mahallesi ara bağlantı yollarının zemin sağlamlaştırması ve asfalt serimi yapılmaya başladı. Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar daha modern ve yaşanabilir bir kenti oluşturmak için tüm birimlerin aralıksız çalıştığına değinerek, "Körfez Geçiş Köprüsü, Dilovası'nın marka bir kent olmasına önemli bir etken olacaktır. Körfez Geçiş Köprüsün ilçe bağlantı yollarının zemin sağlamlaştırılması ve asfalt serimi yapılarak güzel bir görünüme kavuşturulmuş olacaktır. Bu çalışmalarımız Diliskelesi halı saha mevkiinden, Muallim Köy bağlantı yollarına kadar sürecek ve 2 bin ton asfalt serimi gerçekleştirilecektir" dedi.

Öte yandan Dilovası'nın Mimarsinan, Orhangazi, Cumhuriyet, Turgut Özal, Tavşancıl, Kayapınar, Adatepe mahallerinin kış nedeniyle bozulan yollarının asfalt tamiri yapıldığı gibi yeni açılan sokakların da zemin sağlamlaştırılması yapılarak asfalt serimleri yapılıyor.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı