CHP Adana milletvekili Adayı Aydın Uslupehlivan, herkesin sandığa gitmeyen yakınını bildiğini belirterek, "Hedefimiz o kitleyi sandığa götürmek olmalı" dedi.

Seyhan ve Haydaroğlu mahallelerinde düzenlenen mitinglerde konuşan Uslupehlivan, son dönemlerde yapılan kamuoyu araştırmalarında sandığa gitmeyenlerin yüzde 59'unu CHP'lilerin oluşturduğunu söyledi. İstatistiksel örnekler veren Uslupehlivan "Örneğin bu iki mahallede bin 300 civarında partili çeşitli nedenlerden dolayı sandığa gitmiyor. Üstelik bu bölgede sandığa gitmeyenlerin yüzde 90-95'i CHP'li. Sizler mahalle sakini olarak sandığa gitmeyenleri bilirsiniz. Yapmanız gereken bu arkadaşları mutlaka sandığa götürüp oy kullanmalarını sağlamaktır" diye konuştu.

Seyhan ve Haydaroğlu mahalleleri için düzenlenen mitinge Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar, Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, CHP Milletvekili adayları Sedat Doğan ve Ahmet Adıgüzel ile CHP Yüreğir İlçe Başkanı Turgut Üstün'ün yanı sıra çok sayıda partili ve 2 bine yakın vatandaş katıldı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı