Benfica, Şampiyonlar Ligi play-off turunda Fenerbahçe'yi, Kerem Aktürkoğlu'nun attığı golle 1-0 mağlup edip adını lig aşamasına yazdırdı. Maç sonrası Bruna Lage'dan Kerem Aktürkoğlu açıklaması geldi.

“KEREM TRANSFER DÖNEMİ KAPANANA KADAR KALACAK”

Kerem Aktürkoğlu'nun geleceğiyle ilgili konuşan Lage, "Kerem, transfer döneminin kapanacağı döneme kadar kalacak. Kendisi için ya da başka futbolcumuz için teklif gelmediği takdirde bütün oyuncular kalacaktır. Bu konuyla yönetimimiz ilgileniyor" ifadelerini kullandı.

“TEKLİFE RAĞMEN BENFICA İLE AYNI HEDEFTE İLERLEDİ”

Kerem Aktürkoğlu'nun Benfica'da mutlu olduğunu aktaran Bruno Lage "Oyuncuya baktığımızda konsantre, antrenmanda takıma yardımcı olduğunu görüyoruz. Kerem, bizim takımımızın 7 numaralı oyuncusu. Arkadaşları da kendisini artık '7 numara' diye çağırıyor, kendisi de burada mutlu. Kerem Aktürkoğlu, kendisine teklif gelmesine rağmen Benfica ile aynı hedefte ilerledi" diyerek sözlerini tamamladı.