Fakat böyle bir durum ilk defa yaşanıyor. Ayrıca "Bunlar anca Türkiye'de olur." diyenler için de belirtmek gerek. Bu olay Amerika'da ve en önemli mağazalardan biri olan Walmart'ta geçiyor.

13 yaşındaki yeğenine noel hediyesi olarak Playstation 4 GTA V Bundle almak için Colorado Walmart'a giden Igor Baksht adlı vatandaş, $399'a aldığı indirimdeki PS4 ile mağazadan yeğeninin yaşayacağı heyacanı ve mutluluğu düşünerek oradan ayrılıyor.

20 Aralık'ta verdiği hediyenin gururuyla 13 yaşındaki yeğeninin paketi açmasını izleyen Igor, o sırada büyük bir şoka uğruyor. Çünkü aldığı Playstation 4 GTA V Bundle paketinin içinde PS4 ve GTA V oyunu yerine iki adet paketlenmiş taş çıkıyor! (Hadi hıyar en azından yararlıydı da taş nedir yav.)
Bu olayın ardından hemen Walmart'a giden müşteri olayı anlatarak şikayetini dile getiriyor. Çalışanlardan kimsenin inanmaması sonucu eve eli boş dönen Igor, Walmart'ı defalarca arayarak hakkını savunuyor ve en sonunda mağaza müdürü Igor'u arayarak ödediği ücreti ya da yeni bir PS 4 GTA V Bundle'ını alabileceği haberini veriyor.

gb9jo2dq5dkaawtmbgxk.jpg

Türkiye'de hıyar çıkma durumlarının sebebi olarak bilinmeyen yerlerden alınan ürünlerin olduğunu ve bilinen ve güvenilir yerlerden ürünleri almamız gerektiğini biliyoruz. Fakat bunun yanında ürünümüzü münkün olduğunca mağadan alarak ve satın aldıktan sonra ürün kutusundaki bulunan malzemeleri bir görevli ile beraber kontrol ederek almamız gerektiğini tekrar belirtmek isterim. İnternet üzerinden yapılan siparişlerde ise size ileten kargocu abiyi 2dk bekleterek içerik kontrolü yaptıktan sonra göndermenizi tavsiye ediyorum.

Çünkü gördüğünüz gibi hıyarın da taşın da nereden çıkacağı belli olmuyor.