Narkotik ekipleri yapılan bir ihbar üzerine Gönyeli’de operasyon düzenledikleri bir evde 165 gram Hintkeneviri türü uyuşturucu madde ele geçirdi. Polis, uyuşturucu ile ilgisi olduğu iddiasıyla Barış Can Deliceırmak isimli şahsı tutukladı.

Gözaltına alınan zanlı dün Lefkoşa'da mahkemeye çıkarıldı. Duruşmada suçla bağlantılı bir kişinin daha arandığı belirtildi.

Zanlı hakkındaki iddiaları aktaran polis, alınan ihbar üzerine önceki gün zanlının evine yapılan operasyonda zanlının yatak odası içerisinde çeşitli yerlerde zulalanmış toplam 165 gram hintkeneviri türü uyuşturucu madde bulunduğunu söyledi. Polis, ayrıca konu oda içerisinde ayrıca 2 adet uyuşturucu ezici ile 2 adet üzerinde kalıntı olan hassas terazi bulunduğunu belirtti.

Polis, zanlının üzerinde ise uyuşturucu satışından elde edildiği düşünülen 350 Dolar ve 570 Euro nakit parada bulunduğunu ifade etti.

Zanlının mesele ile ilgili olarak bir gönüllü ifade verip suçunu kabul ettiğini, ayrıca suçla bağlantısı olduğu düşünülen bir kişinin de arandığını belirten polis, zanlının 2 gün poliste tutuklu kalmasını talep etti. Mahkeme talebi onayladı.