Asena Erkin, arkadaşlarıyla yemek yediği sırada, eşinin hediyesi 1.8 milyon TL’lik otomobile park halindeyken alkollü bir sürücü çarptı. Erkin: “Cana geleceğine mala gelsin” dedi.

Fenerbahçe'nin yıldız oyuncusu Caner Erkin'in eşi Asena Erkin önceki akşam Atlas Balık'ta yemek yediği sırada kapıda duran Lamborghini Huracan marka lüks spor aracına başka bir araç çarptı.

Medyatik güzel Asena Erkin'in eşi Fenerbahçeli futbolcu Caner Erkin’in kendisine hediye ettiği 1.8 Milyon Lira'ya değerindeki Lamborghini'sine çarptılar. 

Fenerbahçeli futbolcu Caner Erkin'in stilist eşi Asena Erkin önceki akşam bir arkadaşının Atlas Balık'ta yapılan doğum günü yemeğine katıldı. 

Asena Erkin, mekana eşinin doğum gününde kendisine hediye ettiği ve çok konuşulan yeşil renkteki Lamborghini Huracan marka lüks spor aracı ile geldi.


Lamborghini'si mekan önüne çekilen Asena Erkin, içeride yemek yediği sırada,alkollü bir vatandaş aracı ile park halindeki Erkin'in lüks arabasına vurdu.

1.8 milyonluk aracın sağ kapısı ve alt Marşipel kısmında büyük hasar oluştu.

asena-erkinin-aracina-vurdular-6.jpg

Asena Erkin, önceki akşam arkadaşının Atlas Balık’taki doğum günü yemeğindeydi. Erkin, geceye eşi Caner Erkin’in kendisine hediye ettiği 1.8 milyon TL değerindeki yeşil Lamborghini’yle geldi. Erkin, yemek yediği sırada alkollü bir vatandaş, park halindeki lüks otomobile çarptı. Aracın sağ kapısı ve alt marşpiyel kısmında hasar oluştu. Haberi duyan Erkin, arkadaşlarıyla hızlıca dışarı çıktı. 

OTOMOBİLİNin kapılarını kilitleyen ve dışarı çıkmayan alkollü vatandaş, Arnavutköy Polis Karakolu’ndan gelen polislerin müdahalesiyle götürüldü. Trafik ekiplerinin gelmesinin ardından Erkin, ehliyetini ibraz etmek için karakola gitti. Erkin, kazayla ilgili, “Cana geleceğine mala gelsin” dedi ve otomobilini arkadaşıyla Ulus’taki bir otoparka gönderdi.