Beşiktaş'ın eski başkanı ve meşhur işadamı Serdar Bilgili'ye düğün arefesinde fena bir haber! Ünlü haber spikeri Nazlı Çelik'le 14 Şubat'ta Madrid'de evlenmeye hazırlanan Serdar Bilgili'nin "bir gecelik münasebet" dediği Aysel Yolaçan isimli diğer bir kadından 9 yaşında kızı olduğu ortaya çıktı.

MADRİD'DE EVLENECEKLER

Nazlı Çelik'le evleneceği haberleri nihai günlerde ova ve görsel basında haber oluyor. Son olarak Bilgili'nin Nazlı Çelik ile 14 Şubat'ta Madrid'de evleneceği, işadamının, 20 milyon dolara Falcon 900ex model jet aldığı ve düğüne bu yeni jetleriyle gidecekleri konuşulmuştu.

(Serdar Bilgili ve 14 Şubat'ta evleneceği meşhur spiker Nazlı Çelik)

"TEK GECELİK İLİŞKİ" DEMİŞTİ

Serdar Bilgili'nin "Tek gecelik ilişkimiz oldu" dediği Aysel Yolaçan, meşhur işadamını kızının babası olduğunu öne sürerek dava etmişti.

ÖZ KIZI OLDUĞU ORTAYA ÇIKTI

Beyaz TV'de yayınlanan "Söylemezsem Olmaz" programının iddiasına göre; Serdar Bilgili'nin babalık davasında DNA testleri sonuçlandı ve Aysel Yolaçan'ın 9 yaşındaki kızı D.'nin Serdar Bilgili'nin öz kızı olduğu ortaya çıktı.

(Aysel Yolaçan'ın Serdar Bilgili'den olduğunu iddia ettiği kızı Derin)

"TEHDİTLER ALIYORUM" DEMİŞTİ

Kızını nüfusuna aldırması için Serdar Bilgili'ye babalık davası açan Aysel Yolaçan, "1,5 yıldır davamız devam ediyor. Dava açmadan evvel Serdar ile çok konuştum fakat bana diğer yol bırakmadı. Son 1 aydır telefon tehditleri alıyorum. Ama beni hiç kimse bu davamdan vazgeçiremez. Hiç bir şekilde korkmuyorum" diye konuşmuştu. Serdar Bilgili ile ilişkilerinin 2002'den 2013 yılına kadar sürdüğünü de dile getiren Yolaçan, "Serdar çocuğumun duygularıyla oynadı. Benim hazmedemediğim nokta bu. Madem çcouğunu kabul etmiyorsun niye görüştün, niye hediyelere boğdun" şeklinde açıklamalar yapmıştı.

TOPLAM 3 ÇOCUĞU VAR

Ünlü işadamının Derin'le beraber yekün üç çocuğu mevcut. Bilgili'nin 2002'de boşandığı Ebru İpekçi'den Lal (15) isminde bir kızı, Fransız model Amelia Latournald'den de Ali isminde bir aylık olan oğlu mevcut.

Serdar Bilgili, Nazlı Çelik'le 14 Şubat'ta Evleniyor