Adamızda gece ve eğlence hayatı yaz sezonununda doruğuna ulaşırken yazı en iyi şekilde geçirmek isteyen ada halkı ve turistler başta Girne olmak üzere sahil bölgelerine akın ediyor. Gündüz deniz ve havuzlarda serinlemeyi tercih edenler geceleri ise eğlence kulüplerini ziyaret ediyorlar. Ülkemizin en çok tercih edilen kulüplerinden Cage Club da eğlencenin nabzını tutmaya devam ediyor. Haftanın üç gecesi farklı konseplerde gerçekleştirilen partilerin yanında özel organizasyonlar da gece hayatına renk katıyor.

Gladyatörler Cage’deydi

Geçtiğimiz hafta üç özel gecenin yaşandığı Cage’de Cuma gecesi “Gladiators” isimli konsept bir parti gerçekleştirildi. Partide profesyonel Cage dansçılarının Antik Roma köstümleri ile sergiledikleri kölelik hayatı ve Sezar’ın devrilişini anlatan tiyatral gösteri büyük ilgi görürken dansçıların performasları da göz alıcıydı.

Kulübün ilgi gören bir başka konsepti de Çarşamba gecesi gerçekleştirilen “Horror Night” isimli korku içerikli geceydi. Özel olarak makyaj ağırlıklı sahne alan dansçıların korku konseptini en iyi çekilde kurguladıkları gecede eğlence severler içkilerini yudumlarken gecenin de tadını çıkardılar.

Cage Club’da hafta Girne’nin vazgeçilmezi “Game Time” başlığı altında Cumartesi gecesi gerçekleştirildi. Port Cratos’un göz alıcı manzarası altında binlerce kişinin katılımıyla gerçekleştirilen gece, havai fişek gösterileri, akrobatik şovlar ve kulüp DJ’leri Umut Özsoy ve Cruze’un set-up’ları eşliğinde sabahın ilk ışıklarına kadar sürdü. Birçok ünlü ismin katıldığı gecede misafirlerin şık giyimleri de dikkatlerden kaçmadı.

FOTO GALERİ İÇİN TIKLAYIN

cage-club-(9).jpg