Ünlü aktör Charlie Sheen, "HIV pozitif" olduğunu açıkladı.

Çalkantılı yaşamı ve skandallarıyla tanınan aktör Charlie Sheen, AIDS olduğu iddialarını doğruladı. NBC televizyonunda "Today Show" programına katılan 50 yaşındaki oyuncu, AIDS'e yol açan HIV virüsü taşıdığını duyurdu.

Aktör Martin Sheen'in oğlu olan Charlie Sheen, son olarak Türkiye'de de gösterilen "Two and a Half Men" adlı dizide oynuyordu. Sheen, yapımcı yaşadığı büyük kavganın ardından dizinin kadrosundan çıkarılmıştı. Charlie Sheen'in yerine ise bir diğer ünlü oyuncu Ashton Kutcher geçmişti.

unlu-aktore-aids-teshisi-6292066.jpeg

Charlie Sheen dünyaya kendisine konulan HIV teşhisini açıklamaya hazırlanıyor. Two and Half Man’in efsane yıldızı Sheen’in HIV taşıdığı bir süredir iddia ediliyordu.

Hollywood’un Gündem maddesi  ünlü aktöre HIV tanısı konulması. Şimdi ise gözler Charlie Sheen`in eski eşlerine çevrildi. California kanunlarına göre eğer cinsel yolla bulaşan bir hastalığınız varsa ve bunu saklayıp partnerinize bu hastalığı geçirdiyseniz kanuni olarak suçlu sayılarak milyonlarca dolarlık tazminat davası ile karşı karşıya kalabilirsiniz.

İlk evliliğini Donna Peele ile yapan Sheen daha sonra Denise Richards ile evlendi. Bu evliliği olaylı bir şekilde bitti. Sheen, 2008 yılında Brooke Mueller ile evlendi. Fakat o evliliği de 3 yıl sonra bitti. Sheen son olarak bir porno yıldızı olan Brett Rossiile nişanlandı bir süre sonra da ayrıldı. Sheen birkaç yıl önce de bir hayat kadınıyla kaldığı lüks bir otel odasında skandal yaratmıştı. Sheen'in genç kadını banyoyo kilitleyip tartakladığı ileri sürülmüştü.

Gerçek adı Carlos Irwin Estevez olan Sheen'in üç evliliğinden 4 çocuğu bulunuyor. Sheen'in Paula Profit adlı eski kız arkadaşından da yetişkin bir kızı var.