Oktay Volkan Alkaya

Sosyal Medya son günlerde bir ses kaydını konuşuyor. Ünlü bir içecek firmasının reklamı için geçtiğimiz aylarda çok eleştirilen bir reklam için birlikte kamera karşısına geçen Özcan Deniz ve Sıla yeniden gündeme oturdu. Ama bu sefer durum bildiğiniz gibi değil...

Sosyal Medya kullanıcıları arasında hızla yayılan bir ses kaydını duyanlar "Özcan Deniz hangi ara Sıla 'nın şarkılarını söylemeye başladı?" diye sorar oldular. Aslında duydukları ses Özcan Deniz'e ait değildi. Bu şok edici gerçek karşısında Özcan Deniz'e bu kadar benzeyen bir sesi kimin taklit ettiği sorulmaya başlandı ama bu sorunun cevabı da şaşırtıcıydı bu bir taklit de değildi. Sıla'nın sesini iki kademe yavaşlatınca elde edilen ses Özcan Deniz'in sesi oluyordu! Okuduklarınıza inanmıyorsanız kulaklarınızı dört açın ve videodaki sesi dikkatle dinleyin!

İçecek reklamına gelen eleştiriler yüzünden Sıla'nın hastanelik olduğu haberleri ortaya çıkmıştı. Umarız bu ses kaydını dinledikten sonra Sıla'ya bir şey olmaz. İnanmayanlar için Necip Şen, Youtube kanalından bizzat yaptığı denemeyi yayınladı ortaya çıkan durum su götürmez... (Radikal)