""The boy next door" filminin prömiyerine hazırlanan Jennifer Lopez Yaptığı açıklamalarla bir anda dikkatleri üzerine çekti.

Dünyaca ünlü şarkıcı Jennifer Lopez yaptığı röportajda şok bir itirafta bulundu.'The Boy Next Door' filminin prömiyerine hazırlanan Jennifer Lopez (45), yaz aylarında yaşadığı aldatılma olayıyla ilgili ilk kez konuştu.Güzel yıldız Jennifer Lopez çok samimi bir röportaj verdi. Hayatının yanlış ve doğruları hakkında kendini eleştiren ve kendinden çok küçük sevgillileri olduğunu ve en son eşi tarafından nasıl aldatıldığını açıkladı.

'The Boy Next Door' filminin prömiyerine hazırlanan Jennifer Lopez, yaz aylarında yaşadığı aldatılma olayıyla ilgili ilk kez konuştu."

Geçtiğimiz yaz dansçı Casper Smart’ın kendisini transeksüel bir modelle aldattığını öğrenince ilişkisini sonlandıran ancak bir iki hafta önce Smart’ı affeden Lopez, Self dergisine verdiği röportajda “Her türlü hissi anlayabiliyorum. Boşanma yaşadım. ‘Dünyadaki her kız gibi ben de aldatıldım’ dedi ve ekledi: ‘Bunları yaşayınca herkesle empati kurabiliyorsunuz, duyguları anlayabiliyorsunuz. Hayatımda kendimden küçük biriyle bir defa çıktım ve dolayısıyla filmle canlandırdığım o rolü, o yaş farkının çekimini de anlayabiliyorum' açıklamasında bulundu.