TV 8'de yayınlanan Kaçak Gelinler, reytinglerde düşüş yaşamaya başlayınca final yapma kararı aldı. Merakla beklenen Kaçak Gelinler final bölümü 22 Ocak Perşembe akşamı sevenleriyle buluşacak. Finalde Şebnem ve Selim çiftinin mutlu sona ulaşıp ulaşmayacakları merak edilecek.

TV 8'de ekrana gelen Kaçak Gelinler erken final yapma kararı aldı. Karakterleriyle sosyal medyada fenomen olan dizi Kaçak Gelinler'in yayından kalkacağı bir haftadır konuşuluyordu. Nihayet resmi açıklama geldi. Kaçak Gelinler'in resmi Twitter hesabının yapılan açıklamaya göre dizi 22 Ocak'ta yayınlanacak olan 29. Bölümüyle yolculuğunu erken bitiriyor. Kaçak Gelinler finalinin ne şekilde biteceği ise merak uyandırıyor.

Perşembe akşamı ekrana gelecek olan dizinin final bölümü fragmanı sevenleriyle buluştu. Oldukça eğlenceli bir bölüm fragmanı yayınlayan Kaçak Gelinler 29. bölümü, yaşanacak güzel gelişmelerin sinyalini veriyor. Kaçak Gelinler finalde Şebnem ve Selim mutlu sonlarına ulaşacaklar mı? İkili birlikteliklerini nasıl sonlandıracak? Soruları cevaplanacak. Can ve Kainat cephesinde ise Pınar, ikilinin aralarına girmeyi başaracak mı yoksa ikilinin ilişkileri mutlu sonla mı bitecek? Soruları 22 Ocak akşamı ekrana gelecek olan Kaçak Gelinler final bölümüyle ortaya çıkacak.