Seda Sayan ile ilişkisi, Nouma ile kavgası, Survivor'daki tartışmalı günleri, sansasyonel açıklamaları ve sivri çıkışlarıyla Türkiye gündemini uzun bir dönem meşgul eden Nihat Doğan geri dönmeye hazırlanıyor. Nihat Doğan, telefonla bağlandığı "Söylemezsem Olmaz" programında uzun süren sessizliğini bozdu.

Türkiye'yi yasa boğan Özgecan Aslan cinayeti sonrasında attığı tweetlerle hedef haline gelen ünlü şarkıcı yaşananlar sonrasında dostunu ve düşmanını tanığını belirterek, "Hayatımda sahte okeylere yer yok" dedi.

Yeni albümü için stüdyoya kapanan Nihat Doğan, kendisine para almadan şarkı hediye eden Çelik'ten övgü dolu sözlerle bahsetti. Kötü günler geçirdiğini belirten ünlü şarkıcı şu ifadelere yer verdi: "Hayatta bazen hep kriz anları bir fırsattır. İyi dost kazanmak için bir fırsattır. Hayat bana belki de Çelik gibi bir dost kazandırdı. 13 benim uğurlu rakamım ama şu an 11 tane şarkım hazır. Buradan Çelik'e çok teşekkür ediyorum. O bana 'Hercai' şarkısını hediye etti.

"2 LİRA DAHİ PARA İSTEMEDİ"

Çelik bana dedi ki; 'şarkıyı çok kişi istedi. Çok da büyük miktarlar teklif ettiler çünkü şarkı benim için çok önemli, çok anlamlı, manevi değeri çok yüksek ama sana helal olsun.' Ve inanır mısın 2 lira para dahi istemeden bana şarkıyı hediye etti. O kocaman yüreğine de teşekkür ediyorum."